Reklama

Reklama

Keď Harry stretol Sally

  • Česko Když Harry potkal Sally (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď Harry stretol Sally, neboli si navzájom vôbec sympatickí. Sally vadili predovšetkým Harryho úvahy o sexe. Pri ďalšom náhodnom stretnutí sa spriatelili a keď sa Sally rozišla so svojim priateľom, Harry ju utešoval. Čoskoro však začali cítiť, že je medzi nimi niečo viac ako priateľstvo, zároveň sa však obávali, že by prípadným ľúbostným vzplanutím mohli svoj pekný vzťah zničiť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (368)

Matty 

všetky recenzie používateľa

Šarmantní, okouzlující, chytrá, vtipná, spontánní, pěkná - taková by měla být ideální partnerka dle představ mnoha mužů, taková je i tato nestátrnoucí komedie o tom, že ideální partnerka neexistuje, že muž a žena nemohou být pouze přáteli a že pokud se nakonec on a ona dají dohromady, tak prostě proto, že nikdo nechce být sám. Rád ji čas od času znovu potkávám. 90% Zajímavé komentáře: Tommy987, mm, Block ()

Brouk 

všetky recenzie používateľa

Až po opakovaném sledování tohoto snímku si člověk uvědomí o jak nadčasové, svěží a naprosto úžasné a mistrovské dílko se jedná. B.Crystal a M.Ryan zde vytvořili něco, co se snad nedá ani popsat, to se prostě musí vidět a hlavně slyšet....a výsledek? Asi tak jako je pojem Rolls-Royce mezi auty, tak to samé je "Když Harry potkal Sally" mezi rom. a inteligentními komediemi ()

Reklama

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Rob Reiner mě zaujal již snímkem Stůj při mně, kdy velmi věrohodně a citlivě převedl na plátno povídku Stephena Kinga Tělo, nicméně tímto "zásekem" si mě naprosto získal. Vtipná komedie s inteligentním scénářem a neméně kvalitními hereckými výkony, především Billymu Crystalovi padla role přímo na tělo. ()

Lynn 

všetky recenzie používateľa

Dokonalá romantická komedie, ve které neodolatelně exceluje Billy Crystal v jedné ze svých nejlepších (ne-li nejlepší) rolí. Meg je krásná a víc než zdatně přihrává. Scénář srší nápady, úžasně vybroušenými dialogy atd. atd. Je zbytečné se o tomhle majstrštyku svého žánru rozepisovat, kdo neviděl, tak o hodně přišel. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Toto je jeden z tých filmov, na ktoré nikdy nezabudnete. A nezabudnete na ne preto, lebo sú výnimočné. Myslíte si že nie? Možno máte pravdu, ale jedno sa nikdy Ephronovej nedalo vytknúť a to že vie spraviť film romantických spôsobom aby nepôsobil samoúčelne a lacno. To že sa réžie ujal Rob Reiner bol ale rozhodne pozitívny ťah. Mužský odstup dokázal do filmu vraziť väčšiu silu, viacej emócií a hlavne vám ako keby otvorí pohľad na niektoré veci. Ale najväčšia sila filmu je v jeho úprimnosti. Bez debaty. Každé jedno slovo povedané skvelou dvojicou Ryan a Crystal je trefné, má svoj zmysel a krásne rozvíja ich vzájomný charakter - pravidlo troch a samotný boj o lásku vášho života. Krátke príbehy zamilovaných starých párov, len krásne dokazujú ako sa doba nezmenila a aká je láska vrtkavá a prešibaná. Film ma príjemne pohladil, naozaj mi spríjemnil tento deň najlepším možným spôsobom a to preto, lebo sa za celý ten čas nemusí na nič hrať. všetko z neho vychádza pozvoľna, v malých dávkach, s precíznosťou a hlavne z pochopením. Kto raz ľúbil sa v tom nájde. A preto je to film na ktorý sa nezabúda. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (44)

  • Segmenty manželských párů vyprávějících své životní příběhy nasbíral Rob Reiner. (HellFire)
  • Způsob jakým si Sally vybírá jídlo, byl do filmu zakomponován až poté, co Rob Reiner viděl Noru Ephron (scénáristka filmu), jak si stejným způsobem objednává. Když se jí o tom zmínil, řekla: „Prostě to chci tak, jak to chci,“ kteroužto větu ve filmu také uslyšíte.. (HellFire)
  • Původně si Harry a Sally o orgasmu měli pouze povídat, ale Meg Ryan přišla s tím, že by jej mohla předstírat. (HellFire)

Súvisiace novinky

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

28.12.2016

Řada lidí dnes vyšla z promítání Rogue One a zjistila, že rodina z předaleké galaxie přišla o jednoho ze svých stěžejních členů. V 60 letech nás totiž opustila Carrie Fisher, představitelka princezny… (viac)

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (viac)

Reklama

Reklama