Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Taliansko, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Predloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrajú:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Osemdielny seriál sleduje problémovú cestu veľkej zásielky kokaínu z mexického mesta Monterrey do juhotalianskeho Gioia Tauro. Predávajúcimi, na mexickej strane, sú bratia Enrique a Jacinto Leyroví, ktorým v trestnej činnosti pomáha Manuel Contreras a jeho skupina skorumpovaných vojakov. Kupujúcim, na talianskej strane, je Don Damiano 'Minu' La Piana, šéf zločineckej organizácie  'Ndrangheta, ktorého postavenie ohrozuje jeho vnuk Stefano a Curtigova rodina. Sprostredkovateľmi, zodpovednými za celý transport, sú súrodenci Lynwoodoví, americká rodina z New Orleans, ktorá vlastní prestížnu lodnú prepravnú spoločnosť. Boje v rámci skupiny 'Ndrangheta  vedú k neplánovanému presmerovaniu zásielky do Afriky a meškanie má dramatické následky pre všetky zainteresované strany. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

kagemush 

všetky recenzie používateľa

Dávám plný počet jen abych v případě dalších řad mohl výrazně ubrat. Pokud mě má biják zaujmout jako napínák a krvák, pak na nějakou tu logiku zas až tolik nehledím. Pokud se ovšem hodlá blýsknout (alespoň občasnou) nadstavbou jako že ,hele todle se možná i děje´ pak blbosti v ději jen těžko skousávám. Ale jinak těch pět hvězd v pohodě, páč v r. 021 v TV stejně nic lepšího nebylo. ()

pushover 

všetky recenzie používateľa

Roberto Saviano a Stefano Sollima jsou prostě sázka na jistotu. Obával jsem se, že po všech těch Gomorrách, Suburrách, Narcos atd. už budou mlátit prázdnou slámu, ale opak je pravdou. Zvolený styl vyprávění rozdělený na příběhy dodavatelů, přepravců a odběratelů, kde jedou samostatné linky a vývoje postav se nadmíru povedl. Hlavně u sourozenců přepravců jsem místy ani nedýchal. Btw. Andrea Riseborough tady vypadá jako mix Tildy Swinton a Christophera Walkena. ()

Reklama

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Zaokrúhlil som to na 5 lebo... neviem či sa vôbec kedy podarilo Amazonu vypotiť takúto kávu. Napriek miernej nevyváženosti jednotlivých dielov celkový dojem zostáva dosť silný a posledný diel serii nasadil korunu. Človeku napadne, kruuuciiii... ak to takto funguje aj v realite... Bez ohľadu na národnosť hercov a s prihliadnutím už na somínaný Amazon, slušné - ozaj slušné herecké výkony včítane Lagardeovej (pun intended) Riseborough. Rozhodne to zapôsobí, hoci si nie som istý či mám chuť si to niekedy zopakovať. Ale prípadnú ďalšiu sériu by som rozhodne nevynechal. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Obchod s drogami z několika úhlů v poutavé kombinaci Sicaria a Gomorry s pomalou ale vtahující atmosférou jako ze Sollimiho Suburry a to převážně díky použití hudby mého oblíbence Mogwaie. Občas by neškodilo trochu šlápnout na plyn a neuspávat diváka dlouhými nikam nesměřujícími záběry, ale překvapivě i to vlažné tempo, které seriálu trochu škodí, mu paradoxně pomáhá k tomu, aby vše nepůsobilo, jako žánrově podobné ať už seriálové nebo filmové projekty. Pokud se divák nechá vtáhnout, čeká ho velice zajímavá jízda do nepříjemných hlubin, ze kterých není cesta ven. ()

Lamprea 

všetky recenzie používateľa

Člověk by řekl, že se tohle téma za poslední roky v seriálový produkci už trochu přejedlo. ZeroZeroZero vás vyvede z omylu. Lehce netradiční styl vyprávění, výborný casting a soundtrack od Mogwai z toho dělají událost roku. Všechny linie se navzájem doplňují a nedá se říct, že by některá z nich vyloženě vyčnívala. Nekompromisní Mexická linie je super, stejně jako Italská. Mě osobně nejvíce bavila sourozenecká dvojice z New Orleans - už jen pro strhující výkon Dane DeHaana. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku, Taliansku, Senegale, Maroku a Spojených štátoch. (Real Tom Hardy)
  • Názov seriálu odkazuje na spôsob, akým sa v Taliansku klasifikuje múka podľa rafinácie – 2, 1, 0 a 00 – kde dve nuly znamenajú najčistejšiu. Tri nuly v tomto prípade znamenajú čistý kokaín. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (viac)

Reklama

Reklama