Reklama

Reklama

Narušený

  • Slovensko Rozzúrený (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Držiteľ Oscara Russell Crowe hrá v tomto thrilleri psychopata, akého určite stretol každý z nás – frustrovaného človeka, z ktorého sa za volantom na preplnených cestách stane nepríčetné monštrum. Rachel (Caren Pistorius) sa ponáhľa do práce a na semafore zatrúbi na auto, ktoré ju zdržuje. Netuší, že náhodou tým spustí reťazovú reakciu a stane sa objektom záujmu neznámeho muža, ktorý sa rozhodne udeliť jej životnú lekciu. Začína sa smrteľne nebezpečná hra na mačku a myš, ktorá je dôkazom, že nikdy neviete, kto sedí v aute vedľa vás... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (356)

Mordenroth 

všetky recenzie používateľa

V minulosti sme boli zvyknutí na sofistikovanejšie záležitosti typu The Hitcher, Falling Down alebo Phone Booth a pod. Dnes nám stačí k dokonalosti jednoduchosť typu Unhinged. Prekvapivo to však šliape veľmi dobre a nejaké tie drobné kozmetické chyby sú pomerne ľahko prehliadnuteľné. „Průser“ sa teda rozhodne nekoná. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Ryze středoproudový, předvídatelný a nenápaditý soft thriller sice s dobrým námětem, ale se za vlasy notně přitaženým a zároveň banálním scénářem a s otravně plochými postavami: statečná matka bojovnice a statečný přechytralý synek, kteří "to společně zvládnou", tak tyhle hollywoodské archetypy i šablony už mi vrchovatě lezou krkem. Za zmínku stojí aspoň vyžraný dýchavičný prasoň Crowe, kterého jinak moc nemusím, ale který mě coby "chlápek s přeteklým kýblem nervů" docela bavil. A poučení pro diváky? Nikdy nevíš na koho narazíš, takže si dvakrát rozmyslete, než na někoho na křižovatce zatroubíte, vy bastardi. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„To bolo síce úprimné, ale stále nie ospravedlnenie.“ No, tu sa bohužiaľ nedajú ktovieako prižmurovať oči, toto je naozaj len solídna jednohubka s monštruóznym (vyložte si to ako chcete) Russellom Croweom. Slávneho Austrálčana po tomto filme ženy určite milovať nebudú, ale zas ako správne podotkla moja pani manželka, asi mu na tom ani nezáleží. Tak či onak to Gladiátor dal na veľmi solídnej psychoúrovni. Preto zamrzí nie príliš správne vybratá ústredná hrdinka, ktorá pravdupovediac nie je príliš sympatická. Najviac mi ale prišlo ako veľká škoda to, že scenárista si dal málo záležať, vinou čoho som si každých 10 minút vravel „no moment a prečo neurobila toto“ alebo „čože, prečo namiesto toho neurobil tamto?“ (nebudem spoilerovať, ale pri pozeraní si na mňa určite spomeniete). Každopádne sa priznám (ale to sa mi nikdy nesplní), že by som si na túto tému (samozrejme s vracajúcim sa Croweom) veľmi rád predstavil sériu typu Piatok 13, v ktorej by sa šialený antagonista vracal zas a znova po štýle Jasona alebo Maniac Copa. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Nekompromisný cestný akčný triler s bujakom Russellom, ktorý poriadne napne divákove nervy. Režisér sa nezastavuje na žiadnych zbytočných odbočkách či vedľajších cestách a svoju jazdu ženie bez prestávky dopredu. Hlavný psychopat je patrične odpudivý, zlovestný, správne psychopaticky motivovaný a vystresovaná slobodná matka je sympatická a nie je ťažké sa s ňou rýchlo stotožniť. Tunajší komentátori v deji našli akési nelogické miesta. Bohužiaľ som sa nedozvedel aké a mám silnú pochybnosť, že by ktokoľvek z nich vedel takéhoto psychopata rýchlo a ľahko spacifikovať. Preto dávam adrenalínových 5 naštartovaných SUV. (28.3.2021) ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Po 5 měsíční pauze opět v kině a Unhinged je příjemné překvápko. Unhinged je slušný Road Rage Thriller se zuřícím býkem Russlem Crowem, který má špatný den a jeho rage eskaluje do maxima při konfrontaci s drzou Caren Pistorius, která dostane takovou lekci do života, že toho bude litovat navždy. Russel pěkně přibral, ale je to neskutečné hovado, který likviduje nekompromisně každého, kdo se mu dostane pod pracky a při jeho násilných útocích, jsem měl obavy, zda nezboří i celý sál. Film je slušná adrenalinová jízda od začátku do konce, kde se ani na chvíli nepoleví noha z plynu, Russel hraje psychopata bezvadně, který budí respekt při každé scéně a potěší i nečekaně velký bodycount, který nemá daleko od dvou cifer a ještě k tomu je to moc hezké tvrdé Rko, což v kině vždy potěší. Příběh sice nepřinese žádný zvrat či překvapení a kdo je hnidopich, tak si pár logických chyb najde, ale já se bavil výborně a vydechl jsem až na konci a to mi v tomhle případě maximálně stačí. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčalo sa v americkom štáte Louisiana, predovšetkým v meste New Orleans a priľahlej časti Jefferson Parish. (MikaelSVK)
  • Žiadne z policajných vozidiel nemá na sebe identifikačné číslo jednotky. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Russell Crowe jako nelítostný gangster

Russell Crowe jako nelítostný gangster

14.05.2020

Australský herec Russell Crowe (Gladiátor) si zahraje ve snímku American Son, jenž je remakem oceňovaného filmu Prorok Jacquese Audiarda. Příběh vypráví o muži, který ve vězení spadne pod křídla… (viac)

Reklama

Reklama