Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Spy Kids 2 sa nesú v podobnom duchu ako prvý diel. Neprinášajú nič nové, nie sú zaujímavé ani svojim spracovaním ani svojim humorom - deti baví vymyslený svet, naivný humor a kvázi drsné hlášky krpcov ktorý bojujú proti zlu a dospelých drobné roličky známych tvári, ktoré podávajú veľmi nepresvedčivé výkony. Rodriquez je jednoducho všestranný. Ak svojich hrdinov nenecháva zabíjať a konzumovať rôzne časti ľudského tela, je plný veselosti, všakovakých neforemných prístrojov a detskej naivnosti. A určitým spôsobom to aj funguje. Mne sa to ako decku páčilo a užíval som si to. Aj keď už vtedy sa mi páčil prvý diel viacej ako diel druhý. Z odstupom času ale musím povedať, že je to jeden z tých filmov, ktoré svoj účel splnia - decká sa budú baviť a učiť o nejakých základných hodnotách - aj keď tie by mohli byť podané aj zaujímavejším a pútavejším spôsobom. Dospelý to pretrpia bez väčšej ujmy. Príde mi to od Rodriqueza ako darček na narodeniny pre svoje deti. ()

Radiq odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Robert Rodriguez a John Debney: 1. The Juggler - Robert Rodriguez ,2. Spy Ballet - Robert Rodriguez ,3. Magna Men ,4. Treehouse ,5. R.A.L.P.H. ,6. Floop's Dream ,7. Escape from DragonSPY ,8. SpyPARENTS ,9. Island of Lost Dreams ,10. Donnagon's BIG Office / T ,11. Mysterious Volcano Island ,12. Romero's ZoO ToO ,13. Mothership / SpyGRANDPARE ,14. Magna Racers ,15. Aztec Treasure Room ,16. Skeletons ,17. Creature Battle ,18. Romero's Creatures / SpyB ,19. SpyDAD vs. SpyDAD / Romer ,20. Isle of Dreams, song (for the film Spy Kids 2) , ()

Jeand´Boa 

všetky recenzie používateľa

Od režiséra po herce - plýtvání jejich talentem, dost možná i jejich ostuda...toto není parodie, toto není zesměšňování, toto je blbost udělaná s velkým nevkusem a vedoucí k naprosté lacinosti až trapnosti...nevěřím tomu, že by se to mohlo opravdu hodně líbit byť jen dětem...aneb úroveň jedničky pokračuje... ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

Nesmysl, ale malejm dětem bych Spy Kids vřele doporučil. Dokud není člověk schopnej přemejšlet nad dějem, tak to musí být úžasnej zážitek. Postavy jsou plochý jak hruď asijské sportovkyně, ale ta přehršel nápadů je dechberoucí. BTW Machete se dočká vlastního filmu. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama