Reklama

Reklama

Safe Inside

Trailer

Mladý americký pár (Steven BrandAndrea Tivadar) prichádza do Francúzska pracovať na honosné sídlo bohatého chlapíka. Po čase však obaja mladí ľudia zisťujú, že s majiteľom, ako i s jeho obrovským domom, nie je niečo úplne v poriadku. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý film s veľmi zaujímavou témou a pohľadom na ňu. To si však divák uvedomí až na konci filmu pri záverečných titulkoch, ktoré to celé fakticky uzatvoria. Osobne mám takéto filmy s nádychom mystériozna veľmi rád, ale to by Joanna Kulig vo vedľajšej úlohe nesmela byť 'hviezdou filmu'. Cítiť z toho tiež nízky rozpočet a ani kamera nebola bohvieaká. Veľká škoda, potenciál to malo výborný. P.S. Ak by sa ten twist, ktorý sa stane v 40. minúte, stal na konci, bola by to iná káva a zrejme i vyššie hodnotenie u mňa osobne. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se nepovedlo. Prvních 20 minut bylo celkem zajímavých a originálních, nicméně potom se z toho stal naprostý paskvil. Buran z USA se svojí divnoholkou přijeli na výlet do Francie a čekali bůh ví co. Už jen to je trochu mimo. Nápad ohledně kóma by rozhodně šel uchopit mnohem lépe a s větším citem. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Z počátku to působí jako taková klasika, kdy dva američtí brigádníci pracují u chlápka, který je nějaký divný. V první polovině se toho moc neděje a bohužel jí dominuje americký mladík, který je patentovaný debil. Navíc podezření, které vůči zaměstnavateli pojme, stojí silně na vodě. Naopak dívčí část castingu mě bavila a fajn byl i podivín. Zhruba po polovině film nabere nový směr, začne být sice předvídatelný, ale i celkem zábavný. Pár věcí se vyjasní a i celková pointa je celkem zajímavá. Jen je možná škoda, že to tvůrci nepojali víc hororově. Látka si o to vyloženě říkala. Ale tak co už. Žádný zázrak, ale na 60% to má v pohodě. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Dosť blbosť s tým domčekom v prérii a duchárskymi kravinami, ale inak celkom dobá motanica. Aj keď predvídateľná. Americký hlúpy testosterónový toxický maskulín, naivná žienka - obeť, a psychopatický ujko Narcis. Z toho môže vyjsť iba jeden živý. A zopár bojových psov veľkých ako kravy, ktorých by som dala hneď utratiť. Mimochodom, tie psy neboli v kóme, tak neviem, čo tam robili. Ale inak, celkom zábava. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Z nenápadného filmu o americkom páriku a podivnom hostiteľovi sa napokon vykľul mystery thriller. Asi tak do tretiny to pôsobilo ako obyčajná dráma, hoci už aj tam sa vyskytlo viacero podivností a bizarností. Potom prišiel zásadný zlom, ktorý absolútne zmenil celý charakter filmu. Ale či k lepšiemu? Ťažko povedať... Od toho momentu už bolo totiž všetko akosi prezradené, a pozornosť sa sústredila viacmenej už len na Tomove úsilie "oslobodiť" Anu, a zároveň Anine úsilie "vyslobodiť" samú seba. A tak to išlo až do konca. Myslím si, že prezradenie pointy príbehu prišlo až príliš skoro a tým utrpel celý vývoj príbehu. Námetovo silné a perspektívne, ale prevedenie spadlo svojou unáhlenosťou kdesi na hranice priemeru. Mimochodom, tie psiská boli mimoriadne nechutné a hnusné! ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama