Reklama

Reklama

Smradi

  • Česko Zlouni (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (153)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Veľmi často sa rozpisujem o tom, že niektoré filmy sú schématické a ničím prekvapivé. A za tým si stojím. Raz za čas ale príde film, ktorý je schématický, v ktorom viete čo sa stane v ďalšej minúte a aj tak je zábavný a dobre sa na neho pozerá. The Bad Guys sú presne takým filmom. Všetko je tam presne také, ako od takéhoto filmu očakávate. Pričom vykráda všetko čo sme už niekde videli. Nájdete tu podobnosť s Ja zloduch, so Zootopiou a určite by ste našli kopec ďalších. Ale v tomto prípade to vôbec nevadí, pretože ústredná pätica je skrátka výborne napísaná. Ono je to ako mix detského Pulp Fiction, Ocean Eleven a Rýchlo a zbesilo. Dokonca som tam našiel veľkú podobnosť s DC Super pets. A aj napriek tomu je to v niečom zábavnejšie a sofistikovanejšie. Takže výnimka čo potvrdzuje pravidlo. Aj tisíc krát opakovaný príbeh môže byť stále okej, ak sa nehrá na nič viac, než na to, čím v skutočnosti je. A veľmi málo tvorcov si uvedomuje, že v tom dakedy tkvie čaro. Výborný animák u ktorého očakávam pokračovanie. Tých kníh v sérií je fakt veľa. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Akčňák pro děti, kterej nepostrádá supr akci, skvělou animaci, parádní vtipný vsuvky a především úžasnou myšlenku o zlu, dobru a přátelství!... Já tam viděl prostě i ty Dannyho parťáky v kresleným kabátě a to je samozřejmě moje krevní skupina! Myslím si, že DreamWorks si opět koupil suše malý publikum a oslnil i některý z těch starších. Naše kino táta + dcerka + synek = k nezaplacení! 80% ()

Reklama

ondraondra 

všetky recenzie používateľa

Konečně pořádný akční animák pro všechny věkové kategorie. Zlouni se můžou chlubit nejenom stylovými akčními scénami a parádní hudbou, ale taky sympatickými postavami a dobrým humorem. Rozhodně ale nečekejte originální zápletku nebo překvapivý konec. To, jak film dopadne, musí dojít každému už po přečtení synopse. Avšak v rámci rodinné zábavy se jedná o příjemnou záležitost, kterou byste si neměli nechat ujít. Tohle strčí do kapsy obě letošní Pixarovky. DreamWorks poslední dobou fakt válí. 8/10. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

5 podarených zvierat ktoré každé má svoje ZA a PROTI, spoločné akcie, príbeh v príbehu, pointa v pointe ktorá je v pointe, neskutočný počet hlášok, nonstop akcia, výbuchy, padanie budov, zlo ktoré je iné ako sa javí, dobro ktoré je iné ako sa javí....atď...klasický ostrý brutálny akčný miš maš...je toho až príliš, príliš akcie, príliš dospelé, príliš zamerané na niekoho kto ma napozerané filmy a vstrebá tak lepšie tie stovky pop kultúrnych odkazov...nechápte ma zle, sadnete si zabaviť a oddýchnuť a ono to skoro vystrelí TV do vás... a šéfka polície už bola totálne za hranu, vyzerala ako nejaká príšerka z hry na mobile... za mňa silných 60 % ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Strašně zábavný animák, který si užijí jak děti, tak i dospělí, protože humor jde zde povedený naprosto precizně, dávkuje vtipy, zábavné situace i dospělácké dvojsmysly a celé mi to evokovalo Zootropolis, jenž ve svém subžánru doteď nemá konkurenci. Postavy jsou skvělé a originální, při jejich představení se divák směje od ucha k uchu a i přestože je celý příběh víceméně typicky šablonovitý, dokáže překvapit, zabavit i vtáhnout a mnoho nápadů je vcelku neokoukaných a inovativních (loupeže, plánování...). Velmi povedená záležitost, kterou ocení snad každý divák naskrz všemi věkovými kategoriemi. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Na stodolarových bankovkách ve filmu je tvář tehdejší prezidentky společnosti DreamWorks Marjorie Cohn. (LUKICKK)
  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)

Reklama

Reklama