Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2

(séria)
Trailer 7
USA, 2024, 8 h 35 min (Minutáž: 56–70 min)

Predloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrajú:

Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Jefferson Hall, Matthew Needham, Ewan Mitchell (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Videá (6)

Trailer 7

Recenzie (113)

AppleCore 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii podstatně lepší dialogy a práce s charaktery ženou diváka vstříc perfektnímu finále každý jedný epizody, přestože v každý z nich je pořád půl hodiny sraček navíc. Divák tak ve vší tý hře o trůny sleduje naprostý zbytečnosti, o který kdyby byla série ochuzená, zbylo by v rozpočtu na další dva díly, jež by bohatě stačily na dovyprávění příběhu. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nebudem skrývať sklamanie z vývoja Daemonovej dejovej línie; v tomto najslabšom bode, jak keby sa seriál snažil napodobniť Hru o tróny. V najlepších momentoch to, naopak, stále dosahuje výšin, ktorých GoT nikdy nedosiahla. Scenáristicky vybrúsené a scény s drakmi, čo do realizácie, nemožno ani k ničomu prirovnať. Vrcholom sú preto epizódy 6 a 7. Emma D’Arcy podáva totálne odzbrojujúci výkon, prirodzený vo všetkých polohách. Obľúbené postavy Rhaenyra a Mysaria. Poďme čakať ďalšie dva roky. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

HOUSE OF THE DRAGON. Season 2. Finále série u mňa často rozhoduje o výslednom bodovaní. Tu bolo finále naozaj slabé a hoci mi hodnotenie S02 priemerovo vyšlo na 4*, viac sa prikláňam k 3*, hoci najpresnejšie by boli 3,5*. Season 1 sa mi páčila viac. Hudba, kamera, kostýmy, výprava a herecké výkony naďalej top, no niektoré epizódy (konkrétne 5 a 6 boli fakt nudné!!!) plus NEUSPOKOJIVÉ FINÁLE. Ale najviac mi prekážala Daemonova pasivita, počas celej série len niekde vyčkával a mal halucinácie, bolo to aj v knihe tak? Chcela som, aby konečne nasadol na toho draka a odletel pomôcť Rhaenyre!!! Bolo tu samozrejme aj niekoľko silných scénok, ale nakoniec je táto Season skôr taká nemastná - neslaná. Dodatok: Viem, že Alicent je team zelených, ale kostymérka by jej už mohla navrhnúť aj šaty v inej farbe :)). ()

Cheeter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ačkoliv první série nebyla zlá, tak tu je patrný určitý propad. Některé díly měly zbytečně dlouhou stopáž na to, co v nich člověk mohl vidět. Snaha nahnat čas. Děj také byl místy mdlý. Hlavně na konci série. Budu teď nějakou dobu přemýšlet, jestli se seriálem pokračovat, protože z původního nadšení přišlo zklamání. ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z nejočekávanějších seriálových sezón letoška, co se zcela neprávem přetavila v tu dost možná nejkontroverznější. Ale to jen kvůli tomu, že společnost si navykla na všechno remcat, být se vším nespokojená, přitom 99,9 % z těch největších rýpalů by to nevymyslelo lépe. Nebudu se tu příliš rozepisovat o tom, co všecko mě tu opět uchvátilo, kvůli čemu všemu jsem netrpělivě vyhlížel každé pondělí ráno nebo v případě cest do zahraničí návrat domů, ale prohlásím jediné - seděl jsem jak zařezaný skoro u každé epizody a abych si alespoň trochu zkrátil čekání na připravované pokráčko, rozečetl jsem konečně 2. knihu Písně ledu a ohně. Abych v tom mém oblíbeném Západozemí alespoň nějak zůstal. [viděno na Maxu] ()

Galéria (320)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení započalo v dubnu 2023 v Leavesden Studios ve Velké Británii. Několik týdnů se pak točilo ve Španělsku. Posléze se filmaři vrátili do Anglie – kromě ateliérů zavítali do exteriérů Walesu a Surrey, kde se filmovaly např. bitevní scény. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama