Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aegon se postupně smiřuje se svým osudem mrzáka. Aemond nabírá síly na nadcházející válku. Daemon dostane možnost nahlédnout do budoucnosti. Rhenyra shromažďuje její a Daemonova vojska. (Varan)

Diskusia

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

AngleTYPHOON

Pise se o tom, ze je to akcni a dobrodruzne. Nikde se nepise, ze to ma byt konverzacni drama. Tak mozna proto se nekteri certi, ze "finale" serie je totalne nejen bez jakekoli akce, ale bez jakehokoli vyznamneho dejoveho posunuti. 2 cele serie cekame na nejaky skutecny stret. To je asi jako kdyby nekdo natocil serial o bitve o Stalingrad a a 18 dilu bychom sledovali jak privazi munici a co si povidaji generalove u vecere a jen tak mezireci bychom videli par bezvyznamnych stretu vysunutych pruzkumnych jednotek, ikdyz by tvurci slibovali akci a dobrodruzstvi....

AngleTYPHOON

AngleTYPHOON (hodnotenie, recenzie)

Hrozně mne baví, jak se tu všichni ti obrazoví krvemilci pohoršují nad tím, že bitvy, veliké čoromoro furt nic. Hrozně mě to baví. Díky tvůrcům, že oddělují tyhlecty od těch, co mají rádi i Příběh, ne jen útok, útok, obrana, útok a jak se k jeho úspěchu či opaku dostat je jim těžká putna. Rychlá generace.

na príspevok reagoval Duncan66

Reklama

Reklama