Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (249)

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Kate je další příběh neporazitelné ženy, prosekávající se skrz mužská těla do cíle. Vážně, jediný, kdo jí tady dá zabrat je stylový gay týpek, asi nejsympatičtější postava filmu. V kombinaci s prostředím Japonska to může znít jako pozvánka na ucházející film, ale bohužel i přes veškerou snahu je to průměr. Ze začátku film udrží vaší pozornost ucházejícími akčními masakry a fajn kamerou v ulicích Tokya a Osaky. Ale akce časem ubyde, dojde k dlouhým rozhovorům a kromě zmíněných pozitiv  je to dost bída kvůli blbým nesympatickým postavám snažícím se budit emoce a pitomoučkému příběhu. Všechno jste to kromě japonské příchuti už viděli lépe jinde. To je svým způsobem prokletí většiny netflixovek. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Parádní neonový vizuál, slušně krvavé bitky i přestřelky vs. slabší celkové choreo a až neuvěřitelně v rámci žánru klišé příběh, kdy divák přesně od začátku ví, jak to dopadne a kdo bude záporák. Tvůrci se nebáli hlavní hrdinku pořádně dobít a působí tak po celou zranitelně a lidsky, byť je to trochu v rozporu s množstvím padlých protivníků a ne až tak pokročilými pohybovými schopnostmi Mary Elizabeth Winstead. Ale ten celkový audiovizuál mňam. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dámska wickovka, mierne moralizovaná, pokúšajúca sa o emotívnejší presah. Tam kde fungujú skvelé akčné sekvencie, nefunguje interakcia medzi postavami. Ale odpúšťam. Ako priaznivec žánru som sa bavil a od takejto produkcie som ani viac ako pár dobre mierených úderov a strelných zásahov, natočených v dynamickom tempe nečakal. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Ženská verzia C.R.A.N.K. odohrávajúca sa v Japonsku. Prekvapivo až plagiátorsky sa držiaca C.R.A.N.K., akurát bez humoru, špiny, šťavy a energie, ktorú má C.R.A.N.K.. Dve vycibrené choreografické bojové scény a charizmatická M.E.W. túto obohratú schému, ktorá je priehľadná a čitateľná ako vyleštená kryštálová guľa nezdvihnú z prachu priemernosti. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zdala sa vám zápletka prvého Wicka o pomste za smrť psíka príliš komplikovaná? Tak tentoraz tu máme niečo ešte jednoduchšie. Nájomná vrahyňa sa mstí za vlastnú smrť, ktorá nastane behom pár hodín. Chodí z miesta na miesto a riedi japonskú yakuzu až dôjde do finále v ktorom si zatancuje povinný twist v ktorom si niektoré postavy vymenia strany. Z tohtoročných girls with guns akčniakov je tento rozhodne zatiaľ najlepší. Mary Elizabeth Winsteadová je uveriteľná v akcii jak typovom tak aj tým čo predvádza. Nejde síce do toho až tak natvrdo ako Reeves, ale namiesto náročnej choreografii v bitkách to doháňa v brutalite. Krvi a rôznych lahôdkových nechutností si tu užijeme neúrekom. Okrem Kate zaujme ešte charizmatický bastard Harrelson. Japonské krovie vrátanej malej Ani tam je len do počtu. Akcia je špičkovo prevedená a je jej tak akurát, aby film nenudil, čo sa aj vďaka rýchlemu tempu nestane. Napriek tomu som na konci nebol dostatočne namlsaný. Proste v každom ohľade tam toho mohlo byť viac. Je to len príjemná jednohubka, ktorú som si rád pozrel, ale nemám potrebu ju vidieť znova. 6/10. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (7)

  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama