Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani babičky-roboti nie sú ideálnym riešením pre náročné rodiny. Priveľa prehnanej starostlivosti a oddanosti môže aj škodiť!
Zdeněk a jeho žena Jarmila Loudovci si z dôvodu nedostatku času zakúpia od firmy Biotex elektronickú babičku, model Róza 350 GLS. Stačí iba to, aby rodina zadala vstupné údaje a nová babička je ako živá. Upratuje, varí, umýva riad, vychováva deti. Je tu však jeden problém. Róza 350 GLS sa správa iba tak, ako boli do nej údaje zadané. A tie neboli práve ideálne. Rodinu čoskoro začne obťažovať nepríjemná a frustrujúca starostlivosť babičky, ktorá sa navyše stretne s obdobným elektronickým modelom susedov v nemilosrdnom boji, pri ktorom ide všetkým doslova o život... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

woody "nenápadně" změnil hodnocení z odpadu postupně až na čtyři hvězdy

ibeh

ibeh (hodnotenie, recenzie)

Jak psal někdo v komentáři, opravdu bizarní dílko, ale nostalgicky mě náhodně pobavilo 😉

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

rodo

rodo (hodnotenie, recenzie)

Xeelee

Sice odpovídám až šest let po tvém příspěvku, ale až teď jsem se podíval na profil tohoto filmu, protože mi taky tématicky připomněl povídku od P. K. Dicka. Ta povídka se jmenuje Chůva a je ze sbírky "To je Wub, kapitáne". A myslím, že podobnost nebude čistě náhodná. Každopádně ta povídka je dost dobrá.

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Tá obesená mačka nevyzerala ako atrapa! Ak kvôli tomu filmu naozaj zavraždili mačku, nemôžem dať viac ako 2*

 (hodnotenie, recenzie)

Vynikající české sci-fi, kde nevinně vypadající robot-babička nakažený lidskými vlastnostmi (závist, nenávist) se stává velmi nebezpečnou zbraní. Perfetkní námět! 4*

alanwilder

alanwilder (hodnotenie, recenzie)

Pokud někdo dá tomuto filmu odpad, pak se ptám, v čem je lepší terminátor a jiné holywoodské sračky?

 (hodnotenie, recenzie)

Na to, že to je komunistický film, kdy filmaři měli omezené prostředky a byli hlídaní komisí, si myslím, že to je velmi povedený snímek. ze začátku mi to přišlo jako dobrá komedie, když člověk sleduje detaily a ke konci to začalo být slušně hororové. Škoda, že se tenkrát netočili dvouhodinové filmy. Ten konec bych trochu protáhla, víc napětí a bitek. Moc se mi nelíbilo zabíjení zvířat, ale tenkrát to zakázané nebylo. Jen mě pak napadlo, kdepak asi pan Cameron bral inspiraci pro Terminátora? :o))))

Xeelee

Xeelee (hodnotenie, recenzie)

Námět mi připomíná nějakou povídku, kterou jsem kdysi četl, ale už si bohužel nepamatuju. Myslím, že to bylo od P. K. Dicka. Na bojující babičky bych se docela rád podíval.

na príspevok reagoval rodo

Reklama

Reklama