Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (viac)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Bohužel se jedná o zbytečné pokračování co parazituje na úspěšné jedničce. Spoilery kdo neviděl jedničku nečtěte Celá myšlenka, že všeci z jedničky přežily a těla se nenašly ještě budiž (asi se vypařila i krev dejme tomu) , ale teď přijdou hodně velké chyby kdo ji viděl ví, že tam umřelo několik policajtů ani jejich těla se nenašly a navíc předtím než zemřeli měly hlášení, že jsou v Coleově domě tak, že oni tam podle dvojky šly a zmizely a dva roky nikomu nechyběly? Další věc Dee tam v tu noc měla hlídání umřela (zmizela) a rodičům Coleho případně policajtům co to vyšetřovaly to nepřišlo divné ani ji nikdo nehledal? Ani ten konec nedává smysl jelikož ten plán je vyloženě na náhodu a spoléhá na to, že někdo zasune do určité doby navíc s holkou co je od začátku divná. Nové postavy jsou tragické (celá ta nová parta co ho honila měla potenciál bohužel se to zmohla na přizdisráče) a nejhorší je humor (Coleův táta a Melanin táta) 60 procent ()

luka4615 odpad!

všetky recenzie používateľa

První díl z roku 2017 se tvářil jako cool horor, nicméně tak nějak se v průběhu stopáže transformoval do praštěné komediální záležitosti, u níž jsem se nemohl přestat smát. Druhý díl na to šel epicky rafinovaně a veškerý hororový element jde úplně stranou, pročež zbyla jen ona komediální stránka, která je ale bohužel jen neutuchající přehlídkou infantilní trapnosti. Veškeré rádoby vtipné gagy vůbec, ale vůbec nefungují, pročež dostanete nataženou a extrémně debilní podívanou, která aspiruje na jeden z nejhorších filmových zážitků roku 2020. Nebrat. PS: Až bude chtít McG příště něco dalšího točit, hoďte na toho blázna síť! (Netflix) ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ono je príjemné vidieť staré známe postavy. McG ide rovnakou cestou ako v prvej časti. Balansuje na hrane absurdity a vtipu a v niektorých prípadoch sa mu to vypláca, v iných zase nie. Chcelo by to nápaditejšieho tvorcu, aby z tohto spravil chuťovku o ktorej sa bude rozprávať dekády ( ako sa to napríklad deje s prvými Evil Dead). To ale neznamená, že to nie je zábavné. Jenna Ortega aj Emily Alyn Lind sú krásne. Dobre sa na ne pozerá a vďaka nim dakedy zabúdate na to, že sa jedná vlastne o totálnu kravinu. Judah Lewis hrá prvú ligu a potešia aj jeho rodiča. Zvyšok je do počtu a zbytočne prehrávajúci. Rovnako poteší návrat Samary Weaving ale čakal som v jej prípade niečo omnoho viac epickejšie. Na druhú stranu nevadí. Očakávať veľké veci od takéhoto typu filmov sa veľmi nevypláca. Každopádne obidva filmy považujem za to lepšie čo McG vytvoril a rád sa k nim budem vracať - ako ku zábavným chuťovkám. Ak by bola aj tretia časť, asi by som sa nenahneval. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Babysitter: Killer Queen" je absolútne zbytočné pokračovanie. Nemyslím si, že McG urobil lepší film než naposledy, a viac-menej zahodil všetko, prečo prvý film bol dobrý. Teda až na to, že Max je stále veľmi vtipný. S ním som sa úprimne pobavil rovnako ako naposledy. A stále nevieme prečo nikdy nenosí tričko. Najväčšia záhada filmovej série. Čo sa týka ostatného, Bella Thorne je rovnako otravná ako v poslednom filme. Hana Mae Lee ako Sonya v tomto filme zlyháva a mnohé scénky absolútne nemajú žiadnu skutočnú chuť. Vzťah medzi Coleom a Phoebe sú ale celkom úprimné. A majú v sebe celkom príjemnú dávku láskavosti. Plus (toto nie je spoiler, nakoľko jej meno môžete vidieť medzi hercami), Samara Weaving sa opäť ukáže a dá filmu presne to čo potrebuje. Vo svojom komentári na prvý film som hovoril, že scénky medzi ňou a Colom boli veľmi dobre spracované a úprimné, tak prenesie sa to aj do tohto filmu. No potom sa dostaneme k najväčšiemu problému s celým filmom. A ním je Emily Alyn Lind ako Melanie. Toto bola rola, ktorú som jednoducho nemohol stráviť a bolo mi z nej úprimne zle. To že Bella Thorne ide zopakovať svoju rolu a je rovnako otravná pochopím. To, že Melanie v tomto filme potrebuje zo seba urobiť náhradu Bee je pre mňa absolútne nemysliteľné. V prvom momente ako som ju uvidel mi bolo úplne jasné o čo tvorcom ide. A zlyhali v tomto na plnej čiare. Priateľstvo medzi Melanie a Coleom bolo spracované v prvom filme dobre. Nerozumiem, prečo to museli násilne pokaziť v tomto filme. A jej herecký výkon bol skutočne vysoko otravný. Keby som ju nevidel v role, kde preukázala oveľa väčšiu dávku talentu, tak by som ju po tomto filme asi zakopal. Jej postava tu bola podľa mňa maximálne zneužitá a je to hanba. A čo sa týka jej kamarátov, neviem prečo potrebuje tento film kopírovať "Ready Or Not". Má to niečo do činenia s tým, že ide o ďalší film so Samarou Weaving? Alebo to nejako chcú previazať do jedného univerza? Takisto mi na filme vadí, že je tu kopec scénok, ktoré slúžia dokopy len ako pripomienka. - "Pamätáte si túto scénku? Pamätáte si tamto? Nebolo to super? Pozrite sa na to znovu, len trochu inak". Neviem čo viac mám povedať, je to proste zlý film. Pozrite si radšej znovu prvý film. Nestrácajte s týmto čas. Hodnotenie: D+ ()

santiamén 

všetky recenzie používateľa

2/10 Děsivá hovadina v tom nejhorším možném smyslu. Trapný humor a bez nápadu sakumprásk vykradený obsah jedničky, která byla taky pitomost, ale aspoň ne dvakrát převařená pitomost. Postavy se chovají naprosto nelogicky a v rozporu s předchozími událostmi prostě jen proto, že to tak scenáristi potřebovali. Není to děsivé, není to vtipné, nezabaví to, všichni herci jsou neskutečně toporní, děj to nemá, originální myšlenku to nemá, zkrátka naprostá ztráta času. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama