Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson (Kevin Hart) je nešikovný podnikateľ, ktorý nedokáže zrealizovať žiadny zo svojich nápadov. Teddy vezme svoju ženu na dovolenku, ocitne sa však v nesprávnej chate, kde si ho pomýlia so zákerným zabijakom známym ako Muž z Toronta. Keď príde skutočný zabijak (Woody Harrelson), obaja si uvedomia, že musia spolupracovať, aby unikli húževnatým agentom FBI, krvilačným nájomným vrahom a násilníckej sociopatke (Ellen Barkin), ktorá slúži ako prostredník medzi klientmi a nájomnými vrahmi, ktorých posiela na zákazky... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Jarin69

Jarin69 (hodnotenie, recenzie)

Chtěl jsem napsat, že je veliká škoda, že se to nepovedlo. Pak jsem si uvědomil, že nebylo co pokazit. Děj nebyl nic objevného, navíc to působilo jako nějaký výchovný film, co se dříve pouštěly na školách. Jako by se autoři nemohli rohodnout, co vlastně chtějí točit. Woody si jel svůj nasraný ksicht a ten druhej malej uječenej byl divnej. Možná by měl hrát hysterické ženské, to by mu šlo. Skoro by se chtělo napsat "klasickej Netflix"

na príspevok reagoval MontyBrogan, Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Fuu, to vyzera odporne. Sterilne jak v akcii tak v pseudohumore. Naviac sommal pocit jak keby to cele natocili v studiu. Hnus.

na príspevok reagoval vegetol.mp, m.a.t.o.

Reklama

Reklama