Reklama

Reklama

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (152)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Skúsené tvorivé duo si zobralo na plecia viac, než bolo schopné uniesť. Zaujímavo rozohratá zápletka s viacerými postavami, viacerými tajomstvami a utajenými zločinmi začne v druhej polovici vyúsťovať do banálnych riešení. V podstate by sme sa zaobišli aj bez bubu efektov a celej náboženskej mytológie, ale to by sa už adaptácia asi úplne odklonila od ducha predlohy. Občas film príjemne vystraší, potešia aj herci, ale radosť by sme z tohto filmu mali asi iba v tých osemdesiatkách, v ktorých sa odohráva a kedy mal byť tento príbeh napísaný aj nakrútený. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Mám zmiešané pocity. Na jednej strane to bolo celkom slušne rozbehnuté, a na strane druhej z toho vyliezla také banálne klišé. Jediné čo sa mi tu páčilo bola tá vec s tými obrazmi. a samozrejme Amanda Seyfried. Možno keby tie jednotlivé nitky príbehu autor pospájal trochu premyslenejšie, mohlo to dopadnúť o dosť lepšie. Potenciál tu bol. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Strata dvoch hodín, počas ktorých som si mohla radšej zafarbiť vlasy, vysušiť ich, a pozerať sa, ako rastú. Škoda hereckých výkonov, ktoré aj tak neboli až také dobré, na aké som pri týchto hercoch zvyknutá. Banálna, navyše nedotiahnutá duchárska kravina s mizernými efektmi. Neviem, prečo som to vlastne pozerala do konca, keď ma nič neprekvapilo... ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Na drámu príbehovo slabo prepracované a na horor málo (takmer vôbec) strašidelné. Amande Seyfried a Jamesovi Nortovi však ich roly sadli a ako manželská dráma so štipkou mysteriózna ma to celkom bavilo. Scenár bol ale miestami skutočne odfláknutý a záverečné rozuzlenie určite vedel odhaliť každý, kto trochu dával pozor. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá rodina sa presťahuje z mesta na vidiek. Ich nový dom je spojený s temnými udalosťami z minulosti a ich manželský vzťah začne následkom nepríjemnej situácie krachovať. - Dosť zvláštny film, ale nie v zlom slova zmysle. Mal som po celý čas pocit, že tvorcovia vedia čo robia, len do toho nevedia správne zakomponovať hororové elementy. Postupne som sa zmieril s tým, že tu horor prím hrať nebude a začal som si to užívať. Dej sa po celý čas celkom intenzívne stupňuje, herci to hrajú uveritelne a aj keď je záver dosť divný, bol pre mňa uspokojivý. Narcizmus a egoizmus sú metla ludstva. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (7)

  • Keď manželka nájde pod klavírom noty, jedná sa o skladbu "Lacrimosa" od Wolfanga Amadea Mozarta, z Requiem. F. Murray Abraham (Floyd DeBeers) v roku 1985 získal Oscara za rolu Antonia Salieriho vo filme Amadeus (1984). (belinko)
  • Snímek se natáčel v Hudson Valley v New Yorku (USA). (SONY_)

Reklama

Reklama