Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Ikke for å være vanskelig (2020) (E01) 

Otvarak v klasickej uspesnej pravnickej firme, poskytujucej sluzby roznym papalasom a firmam. A jedneho dna sa cestna pravnicka stretne s tym, ze sa spolupodielala na podvode. NIe pre kazdeho divaka. Uvidime, kam sa to bude uberat. Zatial to vedie uplne jasnymi liniami a nicim ma serial neprekvapil. Snad v druhej epizode. ()

En for alle (2020) (E02) 

Tak genialne vystupnovane atmosfery v serialovej pravnickej firme, kde sa zomknu siky, aby sa neprislo o zarobok a pritlaci sa brutalnou silou na akehokolvek "snazivca o transparentnost" som uz dlho nevidel. Clovek sa nemoze ubranit dojmu spajat to so situaciou, ktora sa deje na Slovensku po poslednych parlamentnych volbach a po cistkach na vsetkych statnych instituciach. Ako cestnemu cloveku so zmyslom pre spravedlnosti je mi z toho bytostne zle. Vyborna epizoda. ()

Det eneste rette (2020) (E03) 

Opat emocne nabita epizoda. Pocit zrady a drvenia medzi zlou moznostou a bytostne odpornym konanim je az dusivy. Zaver trochu povzbudil, hoci iba pri silnych svedskych instituciach by som si nedovolil tvrdit, ze to bolo rozhodnutie idealisticke a naivne. ()

Boomerang (2020) (E04) 

"Ja sa na NIC nepytam....My sa na NIC nepytame." Nabralo to slusny spad po navsteve Cypru. Hoci mi tamojsi archiv a pletuca teta, co mu na recepcii "kralovala" prisli usmevne. ;) ()

Reklama

Kun sannheten (2020) (E05) 

Pacia sa mi velmi angazovane a i odusevnele pohlady na celu vznikajucu kazu z kazdej strany - novinarskej, cestnej, uplatnej, vysetrujucej, politickej, bojazlivej, servilnej, ci tej, ktora sa dopredu normalizuje, aby si to nahodou s niekym nerozhadala. Paradna vzorka ludi. Paradny bol i vhlad do mladeho, ambiciozneho, ale naivneho nie skuseneho pribuzneho prepustenej manazerky. "Takze nemate NIC....". Zaver z odpocuvania bol prekvapivy twist. Pecka. 85% ()

Heksejakt (2020) (E06) 

"Obvinujeme vas, nie manzela....".:) A nasledne preslov a tie tituly, ktore manzelka dostala...a zasluzene. Fuuu. :) Pobavila tiez jednoduchost s akym mladas velmi rychlo dostal od "rychlovky" "precitnutie". Kam si to siel nasledne vybit sa ponukalo a zapada to do psychologie jeho postavy. Vyborna epizoda. Zaver bol zdvihnuty prostrednik :) ()

Syndebukk (2020) (E07) 

Paradny SPIN protistrany v mediach a dalsi "dokaz" toho, ze bezny clovek bez financneho a pravneho krytia by proti "Goliasovi" nemal zrejme absolutne ziadnu sancu. Kto sleduje situaciu u nas na Slovensku a zaujima sa o veci verejne...da mi za pravdu. Dalsi cliff-hanger v zavere...Jesus, to je nervak. :) ()

Det siste ordet (2020) (E08) 

Skoda toho zaveru, pretoze som ocakaval tvrdy a jednoznacne nekompromisny a depresivny koniec. Ale chapem, trapili nas predosle epizody a mala to byt z casti odmena. :) Spolocne mocenie nad nadhernym uzemim v zavere som cely cas ocakaval a kvitujem, ze prislo....zial logicky to inak skoncit ani nemohlo. ()

Reklama

Reklama