Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlém výcvikovém táboře dojde k nehodě. Ve skupině přeživších vzplane nenávist a začne brutální boj o život, ze kterého není úniku. (Netflix)

Recenzie (62)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Kto sa hrá na vojačikov, aj keď nemusí, to zaručene nemá v hlave v poriadku. Paranoidný kretén vedie akýsi tábor prežitia, keďže má byť koniec sveta či čo. Tak sa k nemu pridajú na "výcvik" podobní paranoidní skautíkovia, pripravení živiť sa sirupom z javorov, nezákonným lovom zveri, chrániť sa nezákonnými zbraňami a výbušninami pred fuj fuj okolitým zlom, prípadne globálnym otepľovaním. A, ako to už býva (lebo zo skautu nikdy nič dobré nevzišlo, iba psychopati, pedofili a psychicky poškodení jedinci) nastal jeden menší masaker, lebo sa akosi chytili do vlastnej paranoidnej pasce. Takže tak im treba! Na ľudí, ktorí si pestujú vlastnú zeleninku a vŕtajú diery do javorov, odporúčam rovno volať políciu. ()

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Už jen to, že tento film nebyl natočen v USA, ale v Kanadě, je sympatické. K tomu se jedná opravdu o velmi slušný akční thriller a dokonce se tvůrcům povedlo mě jedním zvratem překvapit. Musím uznat, že i na Netflixu si člověk najde dobré filmy a aspoň na chvíli zapomene na to, že už dlouho nebyl v kině. ()

Reklama

megajalec 

všetky recenzie používateľa

V krízových situáciách sa odhaľuje skutočný charakter. Prvá polovica o ničom, až príchodom na chatu sa to zmení. Partia ľudí sa snaží naučiť, ako prežiť, keby dačo. Stane sa nehoda a začne sa boj o to kto z koho. Z hostiteľa sa vykľuje psychopat a ostatní chcú len prežiť. Navyše, sú na samote u lesa, čo im sťažuje situáciu. Paradoxne, aj keď majú výcvik, ako prežiť v prípade epidémie alebo inej svetovej krízy, musia sa brániť nie prírode, ale samotnému človeku. Pekná symbolika. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Skupina dobrovoľníkov sa účastní výcviku na prežitie v Kanadských horách u zálesáka, ktorý žije v tejto nehostinnej oblasti a má všetko pre prežitie svetovej katastrofy s cieľom získať ďalších, kto by sa pridal. Výcvik prebieha podľa plánu až do momentu, kedy dôjde ku nečakanej tragédii. Táto udalosť vyvolá rozdielne názory zúčastnených, ktorí sa nakoniec rozhodnú opustiť tábor. Začína sa štvanica a boj o prežitie, kde napätie sa stupňuje, ale v dosť nereálnej koncepcii zámeru. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Na kanadský nekomerční nízkorozpočťák slušná práce, oceňuju hlavně uspokojivou realističnost děje a absenci nějakého výrazného hereckého přehrávání a exhibování, čehož jsem se u "francouzského" filmu předem trochu obával. Ale spolu s pochvalnými slovy je třeba si uvědomovat i ideologický podtext příběhu: každý, kdo se snaží žít mimo hlavní proud a odmítá bezmyšlenkovitě akceptovat všechno, co mu nějaký vládnoucí režim předžvýkané předhodí, je potenciálně charakterově vadný a nebezpečný. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Postavy vo filme hovoria o tom, aby boli pripravené, keď sa svet dostane do krízy (ekonomickej, epidemiologickej...). Aj z toho dôvodu bol film vypustený do sveta v marci 2020, keď zemeguľou začala otriasať pandémia koronavírusu. (megajalec)

Reklama

Reklama