Reklama

Reklama

Pripojení

  • Slovensko Pripojení: Rodina na baterky (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odkedy tínedžerku Katie prijali na vysnívanú školu, nevie sa dočkať, kým začne vlastný život mimo domu. Jej otec však odchod dcéry nesie ťažko, a tak sa rozhodne, že ju miesto letiska zavezie rovno do školy. Spolu s večne optimistickou mamou, mladším bratom a rodinným mopslíkom sa tak vyberajú na nedobrovoľný výlet cez celú krajinu, ktorý je však náhle prerušený vzburou robotov. Mobily, chladničky či hriankovače chcú získať vládu nad ľudstvom a zdá sa, že Katie a jej rodina môžu byť jedinou nádejou na jeho záchranu. (Itafilm)

(viac)

Zaujímavosti (27)

  • V čase 1:32:00 se Katie zachytí za kraj budovy, ale v dalším záběru (1:34:00) Katie leží dole pod budovou. (Ondra.Simmer)
  • Na Katienom vodičáku je vidno dátum narodenia 5-14-2003. V inej časti filmu (flashback jej narodenia) je dátum jej narodenia uvedený May 08 2003. (megajalec)
  • Katie navrhne, aby vzburu robotov zastavili použitím autodeštruktívneho kódu. Avšak keď Katie sledovala vysielanie konferencie, na ktorej boli roboty predstavené, jej signál sa prerušil tesne predtým, než bola funkcia autodeštrukcie predstavená, teda o nej nemala ako vedieť. (ČSFD)

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (viac)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (viac)

Reklama

Reklama