Reklama

Reklama

The Toll

Trailer

Obsahy(1)

Spencer (Max Topplin) si privyrába ako taxikár a nie je tomu ináč ani dnes v noci. Dnes mu do auta sadla Cami (Jordan Hayes), ktorá práve priletela, aby navštívila svojho otca, žijúceho kdesi za mestom. Cami je od prírody nedôverčivá a Spencer sa jej so svojimi blbými rečami zdá nanajvýš podozrivý. Najradšej by už bola, keby boli na mieste. Lenže osud rozhodol ináč. Na tmavej lesnej ceste vrazia do akejsi postavy, keď však zastavia, zistia, že po obeti nehody niet ani stopy a navyše, že ich auto vypovedalo poslušnosť. Kolotoč podivných udalostí sa však ešte len rozbieha... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Presne jak píše JASM; slabučká variácia na Smrť prichádza v bielom, ktorá zo začiatku ešte dokáže ako-tak zaujať, ale keď vyloží karty na stôl, stratí všetku pôsobivosť. Čiastočne pre slabé remeslo, čiastočne pre repetitívnosť, hodne práve pre to priznanie, že sorry, viac už toho v zálohe nemáme. A s logikou to tiež neni žiadne terno. Záver, aj keď očakávaný, tomu pomohol. Bavili ma len niektoré detaily. 50% ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Od první minuty naprosto parádně budované napětí, které však v poslední třetině tradičně trochu vyšumí. Ale i tak si film udržel mou pozornost, což, vzhledem k tomu, že se prakticky celý odehrává na cestě uprostřed nezajímavého lesa, je takový malý zázrak. Nešlo si nevšimnout, že se ústřední bubák vochcáváním fyzikálních zákonů na úkor zmatených obětí (více než) inspiroval filmem Dead End. Až jsem si zprvu říkal, jestli se náhodou nedívám zase na nějaký moderní remake. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

The Toll nezačal vôbec zle, ale ako veľakrát predtým (a veľakrát potom) platí, že záhadná prvá polovica s otázkami je predsa len o dosť lepšia, než druhá polovica s odpoveďami. Vývoj deja ma zaujímal, ale napokon nenaplnil moje očakávania. Poteší ústredná, dobre fungujúca a zohratá dvojica. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Taxikář nabere ženskou a veze ji k fotíkovi kdesi na ranč. Po cestě do kohosi narazí a zjistí, že je v teritoriu Výběrčího , který po nich chce , aby jeden zabil druhého jinak jich z tama nepustí. Jak tu píšou kopírka Noci přicházející v bílém akorát s menší porcí napětí slabším zvratem a méně herci. Závěrečný zvrat je tam hodně na sílu daný nic tomu v průběhu nenasvědčuje, že ten a ten je vrah a násilník (proč se mu nevyjevily ty mrtvé ženské například?) a je tam jen kvůli tomu, aby někdo zemřel a splnily bodycount. 60 procent ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Všetko funguje skvele prvých tridsať minút a keby mali tvorcovia viac fantázie na brutálny krimi horor, tak by to bola plná paľba. Všetko zmenilo stretnutie s lesnou vílou na traktore. Lesnou vílou trochu za zenitom, asi pár desaťročí. Nasledujúci vývoj však prináša opadajúce napätie, všetko je skôr halucinogénne než reálne, no záver priniesol aspoň malé prekvapenie, takže celkovo nehodnotím zle. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama