Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová bitva Olivera Stonea se odehrává na Wall Streetu, v místě, kde se obchoduje za odměnu a vynaloženou sílu. Na jedné straně jsou tu bezohlední milionáři, na straně druhé přehnaně iniciativní nováčci. Dva muži obchodují se svými ženami, rodinami a zároveň proti přesile finančního světa. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (505)

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Dva slavní synové slavných otců v hlavních rolích dramatu Olivera Stonea, odehrávajícím se na světově známé newyorské burze. Film, který je důkazem, že v tomto prostředí jsou potřeba extrémně ostré lokty a přežijí zde jen ti nejsilnější jedinci. Třešinkou na dortu je nádherná a v 80. letech hodně obsazovaná Daryl Hannah. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Základný rozdiel medzi Wall Street a Money Never Sleeps je v tom, že v roku 1987 bol Oliver Stone politicky angažovaným režisérom, kým v roku 2010 bol politickým aktivistom, ktorý vo voľnom čase nakrúca filmy. Totižto Wall Street má v prvom rade kvalitný príbeh, skvelé dialógy a aj vďaka určitému schematizmu dobrý spád. A excelentného Michaela Douglasa! ()

Reklama

iamek 

všetky recenzie používateľa

Úchvatný film ze světa velkých peněz se skvělým Charlie Sheenem a sympaťákem Douglesem. Dougles je jeden z nejsympatičtějších padouchů jaké jsem měl možnost zatím vidět. Oliver Stone dokonalé vykreslil místo, které mě uchvacuje už několik let a na které se nikdy nedostanu. Nesmírně se těším na druhý dil se Shiou. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Olivier Stone, Stanley Weiser | Hudba: Stewart Copeland | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: American Entertainment Partners, Amercent Films | Rozpočet: 15 miliónov $ | Tržby: 43,848,100 $ | Ocenenia: Oscar: 1 - Michael Douglas (HR) || Vynikajúci film o svete Wall Streetu, ktorý ponúka omnoho psychologickejšie vypracovaný zážitok, než vizuálne orgastický Vlk z Wall Street. Charlie Sheen v jednej zo svojich životných rolí, s tradične perfektným Douglasom. Film typu garantovaného zážitku. 80% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Zaujimava drama zo sveta maklerov a financnych zralokov, tak ako aj pohlad a zaroven poucenie pre mladeho zacinajuceho maklera Sheena, ktory sa chcel za kazdu cenu a velmi rychlo dostat k peniazom. Michael Douglas si uz viackrat zahral chamtiveho bohateho hajzlika, spomenul by som napriklad Fincherovu HRU (1997) alebo DOKONALU VRAZDU (1998), pricom aj tu si zahral obchodnika na burze. Charlieho Sheena dnes uz ani poriadne nevidiet, mozno len na Direct to DVD filmoch a na Daryl Hannah si pamätam asi len z Tarantinovho KILL BILLa (2003). Na konci filmu som si vsimol venovanie niekomu, kto sa tiez vola Stone, zrejme niekomu z rodiny rezisera Olivera Stonea. Filmoveho otca Charlieho Sheena si tu zahral jeho skutocny otec Martin Sheen... 13.03.2009 ____ Charlie Sheen - (Bud Fox) +++ Michael Douglas - (Gordon Gekko) +++ Daryl Hannah - (Darien Taylor) +++ Martin Sheen - (Carl Fox) +++ Terence Stamp - (Sir Larry Wildman) +++ Saul Rubinek - (Harold Salt) +++ John C. McGinley - (Marvin) +++ Hal Holbrook - (Lou Mannheim) +++ Hudba: Stewart Copeland +++ ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (32)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1985 a Budov kolega spomenie, že Gordon Gekko predával akcie NASA tridsať sekúnd po havárii raketoplánu Challenger. Spomínaná havária sa ale odohrala až začiatkom roka 1986. Okrem toho, NASA je vládnou agentúrou a preto nie je (ani nemôže byť) obchodovaná na burze. Či išlo len o nadsadený príklad od Budovho kolegu na adresu Gordona Gekka, možno len diskutovať. (martincba)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (viac)

Reklama

Reklama