Reklama

Reklama

Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli

  • Slovensko Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roku 1986 sa to všetko začalo... V prvý deň na strednej škole je Harry Dunne (Derek Richardson) bezradný a hľadá niekoho, kto by mu pomohol, s kým by sa mohol kamarátiť. Ujme sa ho Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen), ktorý býva v suteréne školy. Keďže skorumpovaný riaditeľ školy a jeho priateľka chcú získať niekoľkotisícový grand, robia nábor študentov do umelo zriadenej triedy - a Lloyd a Harry sú ľahkou korisťou. Pomôže im dostať sa z tohto podvodu krásna Jessica (Rachel Nichols)? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (245)

Alice02 

všetky recenzie používateľa

I když obyčejně nemusim takovéhle lehkomyslné filmy, tenhle jsem si zamilovala. A Harry s Lloydem si hned získali moje sympatie. Když jsem se koukala poprvé tak u některých scének jsem to nevydržela a musela jsem se smát fakt hodně nahlas! Některé mi naopak přišly trochu trapné, ale těch bylo minimum. Byla bych víc spokojená, kdyby pointa fimu byla propracovanější a rozuzlení ne tak typicky "americké". Prosím, příště víc té dokonalé dvojky HARRYHO a LLOYDA a míň těch blbostí kolem!! :D ()

Hakha odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Blby a blbejsi je jedna z nejlepsich komedii, tohle pokracovani je sice stupidni, ale zabavne stupidni. Tvurci jako kdyby se vyzivaly ve vymysleni co nejdebilnejsi kokotiny a ve vysledku to je vetsinou vtipny. Navic z vtipu s hovnama sem nemoh. Ale je tu vic perfektnich foru, jako treba majitel benzinky. Ale na druhou stranu, neustale opakovani nekterejch foru uz po case pusobilo trochu trapne. Pribeh taky neni nejhorsi a vysvetli jak vzniklo kamaradstvi a navic je tu slusna zapletka. Herecky obsazeni se tvurcum fakt povedlo, ani ne tak Harry, ale Lloyd je fakt perfektni. Jiste, na Carreyho nema, ale je mu nehorazne podobnej a rozhodne me svym vykonem neurazil. Eugena Levyho znam jen z prcicek a tahle role mu nejak zvlast nesedla. Pokud budete cekat inteligentni zabavu, bezte se rovnou obesit, ale pokud uverite nazvu filmu, budete se dobre bavit. ()

vorry 

všetky recenzie používateľa

Tak na jedničku to zdaleka nemá, ale je zde pár výborných scének. Např. jak obá pijí ledovou tříšť a mrzne jim při tom xicht. Nebo jak Harry rozpatlá čokoládu po celý koupelně a pak tam přijde pád domu a říká: "Je to tu celý posraný....., všechno je od hoven, .... posral mi celý dům,... " :DDDDDDDDD Mazec. ()

pistik odpad!

všetky recenzie používateľa

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama