Reklama

Reklama

Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli

  • Slovensko Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roku 1986 sa to všetko začalo... V prvý deň na strednej škole je Harry Dunne (Derek Richardson) bezradný a hľadá niekoho, kto by mu pomohol, s kým by sa mohol kamarátiť. Ujme sa ho Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen), ktorý býva v suteréne školy. Keďže skorumpovaný riaditeľ školy a jeho priateľka chcú získať niekoľkotisícový grand, robia nábor študentov do umelo zriadenej triedy - a Lloyd a Harry sú ľahkou korisťou. Pomôže im dostať sa z tohto podvodu krásna Jessica (Rachel Nichols)? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (245)

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $26,276,465Tržby Celosvetovo $39,267,515║ Nehorázny priestrel, čo len kopíruje zaužívané trendy u takýchto tipov hrubozrnných "tupých" komédii a tým pádom neponíka nič nové, táto absolútne nezáživná stupidita je len presným opakom filmu Blbý a blbší(100%) s Jimom Carreym, ktorý mám moc rád. ()

JosefTomas odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

Reklama

Fifipek odpad!

všetky recenzie používateľa

Na tuto komedii jsem se dlouho tesil, protoze jednicka me v podani Jima Carreyho prisla temer genialni. Me rozcarovani pri sledovani druheho dilu bylo neskutecne, minuty ubihaly a stale cekal, kdy se konecne zasmeju. Ano herci delaly grimasy, ale slova ktera jim vnutil scenar do ust ne ne nejaky vtip vyloudit. Nastesti 85 minut dlouha stopaz je presne akorat, nez se vam definitivne zacne chtit spat. Jednoznacne odpad!, neco tak nevtipneho a trapneho natocit bych se opravdu stydel, nechapu jestli se tomuhle nekdo zasmeje, mozna totalne zhulenej, ale to bych se smal i reklame. Doporucuji vyhnout se obloukem!!! ()

H.Gordon 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, pokračování jedničky si myslím je zdařilejší. Musím hlavně pochválit výborné herecké výkony hlavních postav. Opravdu jsem docela věřila, že to hraje mladý Jim a mladý Jeff. Bylo tam i poměrně dost vtipných momentů a to jsem opravdu čekala nesmírnou blbost. Troufla bych si tvrdit, že je to o něco málo lepší než původní Blbý a blbější a to je přitom klasika a Jeffa Danielse mám velmi ráda. ()

pistik odpad!

všetky recenzie používateľa

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama