Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (119)

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Akčný hrdina 90. rokov je späť!! Mám rád filmy s Van Dammom najmä tie, na ktorých som vyrastal. Neskôr začal natáčať podpriemerné filmy, aby sa nakoniec vrátil v tejto bláznivej francúzskej akčnej komédii. Van Damme je len jeden a som rád, že natočil tento film a ešte to s herectvom nezabalil. Nepozerajte na nízke hodnotenie a kľudne si film pozrite, nie každému to možno sadne, ale keď to zoberiete ako oddychovku, ktorá sa na nič nehrá a v niektorých momentoch paroduje samú seba, tak sa vám to určite bude páčiť. Za mňa 80% a rád si to pozriem znova. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Uječená kokotina, kde veškerá komika spočívá v ksichtění, ječení a rádoby vtipných situacích. Už jste viděli tlouštíka ve spodním prádle na koloběžce? Ahahah...  Navíc s hereckým ansámblem hnusným tak, že je to moc i na současné trendy. Šedesátiletý Van Damme je tu největší elegán a nic na tom nemění ani scéna z nočního klubu, kde jsem pojal podezření, jestli nekoukám na zombie komedii. Ve zbytku si ale vážně užijete jeho bloodhoundí ksicht jako ten nejhezčí a to je dost mrazivá zkušenost. Ale oni tu ti jeho francouzští kolegově nejsou jen černí, ups,  rasistická vložka  (už to kroutím na Mírově, nebojte), ale i příšerní neherci (s těmi našimi úžasnými opravdu neplést) a pevně doufám, že je už nikdy nikde neuvidím. Hvězdu za roznožku a těch pár kopanců, koneckonců kvůli tomu jsem na to koukal, že. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je pekné, že sa niektorí akční dinosaury ešte snažia (mrk mrk, Bruce), ale na výsledok najlepšie pasuje príslovie: snažili sa najlepšie ako vedeli, ale dopadlo to ako vždy. Je to úplne rovnaké ako minulý Charhonov film On the Other Side of the Tracks + ako bonus Van Dammea. Je tam kopa naháňačiek, bitiek, popkultúrnych odkazov na filmy, viac či menej povedomých FR xichtov a nonstop sa tam kecá. Celé by to malo stáť hlavne na komediálnej stránke, ale mne to nepripadalo vôbec vtipné a ani raz som sa nezasmial. Vďaka tomu som mal pocit, že to má minimálne dvojnásobnú stopáž. Zápletka je debilná, postavy infantílne a otravné. Proste mi liezli na nervy. Van Damme sa fakt snaží, ale jeho rôzne reklamy sú stokrát vtipnejšie. Sem tam ale v tom marazme presvitne jeho charizma. Za niečo stoja snáď len bitky. Síce sa v nich často strihá a choreografia nie je extra náročná, ale aspoň tie dosahujú pozerateľný priemer. Celkovo je to ale neznesiteľná a často trápna nuda. Tak nejak už klasický nízky filmový štandard od Netflixu. 3/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jak vystřelí, střílejte. Sebeobrana. Když nevystřelí, střílejte. Sebeobrana." Agent Brumére alias Kouř mě dost bavil a ti okolo něj měli taky svoje povedený chvilky. Kdo mě však hodně nebavil, tak to byl Archibald Al Mahmoud. Pravej i falešnej. Oba byli kreténi a za to, jak mě prudili, bych jim dle zdejšího návodu nejradši narval pingpongáč do řiti. Neudělám to jenom proto, že jsem pacifista. A taky že se ještě musím naučit přihrát si pistoli patičkou a pobrat ty arménský přísloví, kterejma Brumére rozhodně nešetřil. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jean-Claude Van Damme (alisa JCVD) je už v šiestom X, ale stále dokazuje, že má celkom slušnú fyzickú kondičku. Jeho nový film, ktorý vyšiel pod taktovkou Netflixu, je nefalšované B-čko s veľkou dávkou komediálnych prvkov. Zápletka je banálna a tento film je x-tou variantom na téma „elitný vojak opustil svojho syna preto, aby ho ochránil“. Postavy v žiadnom prípade nie je možné považovať za komplexné, naopak, sú ploché a niektoré hrajú spíš (a ospravedlňujem sa za výraz) „otravne“, napríklad herec hrajúci syna JCVD. Ďalší herci/herečky sú viac-menej v pohode, postava inšpirovaná Tony Montanou (Scarface) miestami dokáže pobaviť. Záver nekomplikovaný a pomerne laxne ukončený – nemyslím si, že scéna s odkráčajúcim sa JCVD by mal ukončiť tento film, respektíve príbeh (ten v tejto forme zostáva veľmi otvoreným). Film „nenápadne“ šplhá k runtime 120 minút, bez akýchkoľvek dôvodov. Dôvodom, prečo dávam tretiu hviezdu, sú jednoduché avšak solídne odkazy na iné akčné filmy, prípadne na niektoré slávnejšie snímky od JCVD (napr. Kickboxer a Bloodsport). Cieľom filmu bol pobaviť diváka, nič iný. JCVD nerobí problém z toho, že si robí vtip sám zo seba. Takže v tomto duchu by mal aj sám divák pristupovať k celému filmu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)
  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)

Reklama

Reklama