Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originálna snímka plná nečakaných situácií, emócií, dojemných chvíľ, ale aj zábavy odkrýva rodinné vzťahy u Skálov, kde „vládne“ známa herečka Skálová v podaní Jiřiny Bohdalovej. Jej syn stvárnený Karlom Rodenom rieši svoju prostorekosť a priateľku. U Pazderkov sa zase preberajú nepozvaní hostia a vzájomné vzťahy, ale pri sviatočnom stole sa nakoniec stretnú všetci tí, ktorí tam patria. Na horách sa sviatky rozhodne osláviť Viktorova rodina, ktorá rieši manželský ,,štvoruholník,, – on, ona, jej milenec a opatrovateľka v podaní Hynka Čermáka, Jany Plodkovej, Jana NedbalaSáry Sandeva. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (269)

kebom 

všetky recenzie používateľa

No takže. V CineMaxe prišlo dva dni pred Vianocami na film 6 ľudí, naozaj som nevynechal nulu. Ak by vo filme hrali len O. Kaiser a J. Lábus, tak by to snáď aj stačilo na nejaký ten sketch. Zmätený strih, tragická kamera, bezduché dialógy, nulový spád... Dej vyprchaný ako umiestňovaný produkt - Kofola, dokonca i Vinea a podobne (priblblá snaha otáčať etiketu nápojov na kameru je až neuveriteľná). Ďalšie som už ani radšej nevnímal. Väčšina hercov nemá čo hrať a keby podaktorí aj chceli, tak to nevedia či nechcú. Nerozumiem snahe nakrútiť "americkú" romantiku v Čechách. A áno, potlesk nakoniec bol. Chýbajú už len tanečky ako z Bollywoodu, sakra, aj tie tam boli a nie raz. Žiaľ šanca premrhaná to celé zrazila na priemerný TV film. Oceňujem len podarený odkaz režisérky na titulnú skladbu od skupiny ZOO k jej vydarenému filmu Čas sluhú (ide v taxi) a niekoľko tých parafráz na iné diela resp. vianočné klišé. Kvôli zopár vulgarizmom to asi v telke tiež nebudú dávať práve poobede na 1. sviatok Vianočný. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Bohdalové táhne na sto, ale vůbec to není znát. Hynek Čermák je sympaťák v každé poloze hraní. Netypický Roden, který potěšil oko zkušeného diváka. Nostalgická snaha připomenout dávné výstupy Lábuse a Kaisera. A tím končím. Přitom je dál ve filmu asi tucet dalších hvězd, které nemají co hrát. Pak zástup dalších méně známých nebo neznámých herců, kteří buď prostor nedostanou a nebo je jejich prostor jalový. Ale díky troše trefování se do současných politiků, kteří mohou být možná hodní, ale totální mimoni a nebo nenažraná prasata (pardon, svině), jsem film vzal jako takové neškodné, lehce zapomenutelné dílko s nulovou snahou zapsat se do dějin. Jo a Pierre Richard. Sakra. Na toho bych nerad zapomenul a fotka s Bohdalovou mi dlouhé minuty pěkně hlodala. ()

Reklama

selfesteem 

všetky recenzie používateľa

Za žabičku jednu hvězdičku a ještě za zadeček, prdelku, pěkně srovnané punčochy a příběh o nevěrné manželce. Žabičku jsem také měla a myslím, že chudinka zrezivěla, musím se po ní podívat. Jinak mě ten film spíše trápil, než bavil. Trápil hlavně proto, že nemám ráda přílišnou vulgaritu a už vůbec ne o Vánocích. ()

MajkHany 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě velice vtipný film. Asi mám slabost pro dvojici Kaiser-Lábus, ona taky moje generace aby ji neměla, prožil jsem s nimi všechny kouzelníky, ruskou ruletu, nebo třeba Tlučhořovi, kteří se vysílají již přes třicet let. Jejich scénky v tomto filmu jsou úžasné, už ten verbální střet v tramvaji mě prostě rozesmál. Rodena jsem měl rád, potom přišlo několik jeho filmů po takovém jeho jakoby návratu, kde jsem se s ním úplně rozcházel, ale tady v tomto filmu je výborný, ta role mu velice sedla, další vtipný člověk v tady tom dílku. Ten druh filmu, který když pustíte rodině u chlebíčků (tím nemyslím třicetiletí rodiče a fakan, ale babička, maminka, tatínek, třicetileté děti...), tak neprohloupíte ;-) ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

další z nekonečné řady milých vánočních mozaik ve které se proplétají osudy asi tisíce postav, přičemž některé úseky jsou ok a některé zase úplně zbytečné a do ztracena vyšumivší. Nejfunkčnější je i po letech duo Lábus, Kaiser, jejichž chemie stále funguje velmi dobře. Špatná není ani parodie na Schillerovou, ale ta nemá prakticky žádný prostor. Zbytek je taková neškodná vánoční romantika/komedie, která sice nezpůsobí krvácení z očí, ale ani nijak nenamotivuje k tomu abych to třeba někdy chtěl vidět znova...40% ()

Galéria (133)

Zaujímavosti (6)

  • S nápadem obsadit Pierra Richarda přišel producent filmu David Blümel. Pierre Richard byl ochotný přijet na natáčení do Prahy, ale situace kolem covidu-19 a téměř zákaz cestování změnily plány. Nakonec se natáčelo přímo v Paříži, a to v jeho autentické pracovně. (DJMaroko)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama