Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Československo Americký nindža 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson (David Bradley) sa ešte ako mladík vydal do Japonska, aby sa u majstra bojových umení naučil technike tohto boja, pretože chce pomstiť vraždu svojho otca. Keď vyrástol a bol už dostatočne pripravený na boj, pripojil sa k svojmu priateľovi Curtisovi Jacksonovi (Steve James) a vydal sa s ním na jeden z karibských ostrovov, kde sa koná medzinárodná súťaž bojových umení a kde určite stretne aj obávaného teroristu prezývaného „Kobra“ (Marjoe Gortner) - otcovho vraha! Jeho komplic Andreas (Yehuda Efroni), ktorý je zároveň organizátorom súťaže, plánuje zneužiť účastníkov pre svoje vlastné, zvrhlé záujmy. Na tých najlepších chce vyskúšať nový, umelo vytvorený vírus, ktorý vznikol v jeho laboratóriách. Ideálnym pokusným objektom je preňho práve Sean, ktorého počas súťaže uväznia a infikujú. Jeho priateľom sa ho síce podarí oslobodiť, to je však iba začiatok bitky, pretože Sean potrebuje protilátku, ktorá by mu vrátila zdravie - a pomstu, ktorá by mu vrátila pokoj! To však znamená poraziť jeho „malú“ armádu ninjov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Problém je, že podobných filmů jste v 80. letech anebo na začátku 90. let viděli prostě víc. Straně mi to připomnělo "Kickboxera", respektive jeho pokračování, která šla do háje, Tohle jde taky do háje, a to i absencí Dudikoffa, kdy o výjimečnosti postavy z prvního dílu už se nedá ani zmínit. David Bradly je nudný. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Třetí setkání s americkým ninjou je skutečně smutné a nudné. Nový ninja v podání Davida Bradleyho je zcela mdlý a na rozdíl od slušně hrajícího Michaela Dudikoffa je zcela bez charakteru, Steve James už vůbec nevtipkuje a všechny bojové scény jsou více než směšné. Velice jednoduchoučký příběh lze shrnout asi tak: mladý kluk je svědkem vraždy svého otce, stane se z něj ninja, pak si jej jako objekt svých pokusů vybere nějaký magor, aby jeho touha po zlu byla následně potrestána. Celkově je tu jedna ubohá a zcela nelogicky natočená akční scéna vedle druhé, celé to nemá tempo a švih, je to prostě slabota. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

American Ninja 3 je bieda. Dudikoff uz evidentne nemal zaujem, a tak na jeho miesto nastupil David Bradley. Uz samotny Dudikoff nikdy neoplyval hereckym talentom, ale cosi zachranil rejza Firstenberg. Tu sa rezie chytil uz Cedric Sundstrom a tym siel film do hajzlu. Kataristicke umenie bohuzial tiez. Skoda. Sracka presne tak, ako si predstavujem filmovu sracku : 0 % ()

Nix 

všetky recenzie používateľa

No nejhorší film to určitě není. Ani nějaký odpad. Pořád se na to v klidu dá dívat. Jasně, souboje a dialogy úplně na první dobrou nezaujmou, ale přece je to ultra béčko. A těch soubojů je tu dost. Hlavně na Davidovi jde vidět, že není tak prkenný a umí se hejbat aspoň. Steve je tu pořád stejný a aspoň on prohodí nějakou tu hlášku. Prostě zase, tahle série určitě není ta nejlepší, ale jako odpočinek a ultra béčkovému fandovi to poslouží dokonale. Za mne pohoda. ()

bartias 

všetky recenzie používateľa

Dudikoff už se slovy americký ninja zřejmě nechtěl mít nic společného. Děj se proto točí kolem šampióna v karate, vycvičeného ninji, kterému v dětství jeden z padouchů zabil otce. Teď přijíždí na šampionát zorganizovaný padouchy, aby našli nejlepšího bojovníka, na kterém by mohli vyzkoušet účinky svého jedu. Vlákají hrdinu do několika pastí, naštěstí jsou stále poblíž Curtis Jones a ještě jeden maník, aby mu mohli pomoct. O něco lepší akční scény než v prvních dvou dílech a žádný Dudikoff, plus šíleně sjetá atmosféra optimitického „konce 80. let“. Jinak zase ta samá bída. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (6)

  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Jediný film zo série, kde hlavný hrdina neprejavuje záujem o nejak ženské srdce a kde na konci nezabije hlavného podliaka. (beso74)

Reklama

Reklama