Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Československo Americký ninja 3 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sean Davidson (David Bradley) sa ešte ako mladík vydal do Japonska, aby sa u majstra bojových umení naučil technike tohto boja, pretože chce pomstiť vraždu svojho otca. Keď vyrástol a bol už dostatočne pripravený na boj, pripojil sa k svojmu priateľovi Curtisovi Jacksonovi (Steve James) a vydal sa s ním na jeden z karibských ostrovov, kde sa koná medzinárodná súťaž bojových umení a kde určite stretne aj obávaného teroristu prezývaného „Kobra“ (Marjoe Gortner) - otcovho vraha! Jeho komplic Andreas (Yehuda Efroni), ktorý je zároveň organizátorom súťaže, plánuje zneužiť účastníkov pre svoje vlastné, zvrhlé záujmy. Na tých najlepších chce vyskúšať nový, umelo vytvorený vírus, ktorý vznikol v jeho laboratóriách. Ideálnym pokusným objektom je preňho práve Sean, ktorého počas súťaže uväznia a infikujú. Jeho priateľom sa ho síce podarí oslobodiť, to je však iba začiatok bitky, pretože Sean potrebuje protilátku, ktorá by mu vrátila zdravie - a pomstu, ktorá by mu vrátila pokoj! To však znamená poraziť jeho „malú“ armádu ninjov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

David Bradley vystriedal MIchaela Dudikoffa, ale čo z toho keď má ešte menšiu charizmu ako Dudikoff. Steve "Rambro" James nedokáže utiahnuť celý film, i keď sa snaží a niekedy mu to celkom ide (niekoľko fajn hlášok - ako tá posledná vo filme). Problém je v tom že tretí Americký Ninja je (aj napriek jemnému nadhľadu) neskutočne nudný blábol bez poriadnych akčných scén a kvalitných záporákov. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Třetí setkání s americkým ninjou je skutečně smutné a nudné. Nový ninja v podání Davida Bradleyho je zcela mdlý a na rozdíl od slušně hrajícího Michaela Dudikoffa je zcela bez charakteru, Steve James už vůbec nevtipkuje a všechny bojové scény jsou více než směšné. Velice jednoduchoučký příběh lze shrnout asi tak: mladý kluk je svědkem vraždy svého otce, stane se z něj ninja, pak si jej jako objekt svých pokusů vybere nějaký magor, aby jeho touha po zlu byla následně potrestána. Celkově je tu jedna ubohá a zcela nelogicky natočená akční scéna vedle druhé, celé to nemá tempo a švih, je to prostě slabota. ()

Reklama

MartinNDL odpad!

všetky recenzie používateľa

Je-li dvojka nepodařenou kopií slaboučké jedničky, pak trojka napodobuje již napodobovanou jedničku i napodobující dvojku. Nápad vystřídat špatného Dudikoffa nebyl blbý, ale obsadit Bradleyho na jeho místo bylo to nejblbější, co mohli udělat. Jedinou změnou oproti předchozím dílům bylo to, že v roli hlavního záporáckého ninja bojovníka se objevuje žena. Což je ovšem revoluční myšlenka.... ()

korbitch22 odpad!

všetky recenzie používateľa

ultra tůpá píčovina,ve které nahradil dudikoffa david bradley,kterému to evidentně kope,ale oto míň hraje.bohužel zde zůstal kokot steven james,který je nejen špatný herec,ale i totální čůrák.režisér je opravdu prvotřídní nula,ninjové nyní snad asi kvůli změnám k horšímu,mají červený pižámka,akční scény sou oto horší,že je vidět jak ty herci neviděli bojový umění ani v televizy,natož aby chodily na nějaký kurzyči tréninky.finální bitka je ultra debilní a celej ten důvod proč potřebujou tu protilátku vlastně sám režísér totálně postaví na hlavu,ono totíž stačí chvilku zatnout svaly,klepat se a tupě čučet do kamery a u toho mumlat něco o vnitřní síle,no a prd zákeřnej vir odskotačí někam na panáka.nejvíc mě teda pobavila scéna se stevem jamesem(jak taky jinak)jak von tam má okolo sebe asi pět chlapíku v pyžamech a oni jen tak tupě stojej a čuměj,jak jednoho podruh trpně likviduje,bejt já ten ninja co stojí zádama k němu,tak si stihnu přečíst noviny,vypít kafčo,v klidu se vysrat a ještě mu píchnout meč do zad!!!!no a ta debilní hudba při každý akci!!dva falešný hlučný toony pijána.prostě odporná debilita. ()

Všivák 

všetky recenzie používateľa

Nevim co bych vytkl. Do půli těla svlečeného Jacksna a jeho: Pojďte si pro mě!, Naprosto dementní ninji, kteří akorát čakají až je někdo zmlátí nebo hlavního hrdinu co chytá hvězdice a šípy jak na letícím pásu, aby nakonec zmlátil speciální barevné ninji? Je to čistokrevné, ryzí béčko pro milovníky špatných filmů. Pobavil jsem se u toho. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (6)

  • Jediný film zo série, kde hlavný hrdina neprejavuje záujem o nejak ženské srdce a kde na konci nezabije hlavného podliaka. (beso74)
  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Michael Dudikoff odmietol účinkovať v tomto filme z niekoľkých dôvodov, medzi tie najvážnejšie patrila obava, žeby mohol byť zabetónovaný vo filmoch s bojovým umením a navyše, nechcel sa vrátiť natáčať do Juhoafrickej republiky, kde sa predtým natáčala aj druhá časť série. Nestotožňoval sa totiž s politikou apartheidu a bol odporcom tamojšej vlády. V ďalšom pokračovaní sa už objavil, produkoval sa totiž v neďalekom Lesothe. (beso74)

Reklama

Reklama