Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska Dávid (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, koré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane... (Continental Film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (151)

darius1706 odpad!

všetky recenzie používateľa

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Dotrpěl jsem to do konce jen proto, že jsem věřil, že nakonec řeknou, že to byl apríl. Neskutečně debilní příběh (tedy on tam vlastně žádný není, ale to, co tam je, je debilní), tragicky natočeno, tragicky zahráno, tragicky "dabováno". Tady na tom bylo špatně úplně všechno.. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Klasická neškodná "evitovka", ktorá v zásade ide v zabehnutých šľapajách a ktorá určite neurazí. Ja mám podobné príbehy rád a aj keď je tu neskutočné množstvo klišé scén, celkovo atmosféra to prebije a občas sa človek aj zasmeje. Navyše do toho pesničky od IMT Smile a priemerný snímok je na svete. 55 % ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Takéto chujoviny môžu napadnúť len pizdu Urbánikovú, ktorá si tu strihla aj svojich pár sekúnd, aby sa ďalej opíjala svojou pofidernou slávou. Ale keďže celý mainstream jej ide po ruke a všetci sú vlastne rovnakého charakteru, tak sa točia takéto príbehy o tom, kde každý šuká s každým, žiadne manželstvo nie je funkčné, každý je minimálne raz rozvedený a ak nie tak podvádza. Miezga navyše ako kokot povie žene, že sa chce rozviesť dokonca rovno na Vianoce. A mimochodom ten chlap nevie hrať, všade sa tvári ako v Partičke. Vrcholom je katastrofálny dabing, ktorý je už len pomyselným hovnom na torte z Evitinych filciek. Nie je to však úplný odpad, nakoľko Všetko alebo nič bola väčšia magorina a tu sú dobré aspoň pesničky od IMT Smile. Každopádne ďalšia nevtipná vec, ktorá oslavuje rozvody takým spôsobom, že sú vlastne happy endom. Proste štýl chudera Evita. ()

ARIS 

všetky recenzie používateľa

Tohle byla dvě hodiny trvající nuda! Špatný scénář, špatné postsynchrony! Nechci nosit dříví do lesa, vše podstané už napsali kolegové recenzenti.  Snad jen dva postřehy: Když ta právnička dostala housera, tak volala všem aby jí pomohli. Jak by se asi dostali dovnitř, když se nedokázala dopravit ani na záchod a stáhnout si kalhotky jak by jim asi odemkla! Přece všichni z té povedené partičky neměli klíče od jejího bytu!  A druhá věc. Když jí ten kolega právník vezl k autu na bobech, tak kde je vzal? Kde se v jejím bytě vzaly dětské boby? Když neměla děti, tak neměla důvod mít doma dětské boby.  To je jen nepatrná ukázka inteligence paní scénáristky!  Asi nejvíc nesympatická postava, byla ta premiérova žena. Nejprve chtěla polovinu z těch milionů, které si manžel "poctivě v politice nakradl" a když nic nedostala, tak ho z pomsty práskla fízlům.  Ale to je jen soukromý názor. Nemám rád zlatokopky a nemám rád když někdo někoho udává.  Z podřadnou, mizermou úrovní tohoto díla to nijak nesouvisí. ()

zrudicka 

všetky recenzie používateľa

Film to mohl být docela dobrý, nebýt toho příšerného dabingu, který mě iritoval od začátku do konce. Opravdu nechápu, proč třetinu hlavních postav hrají Rumuni. Co mi ale hlava nebere více, je proč se obsadí slovenští herci, kteří se pak předabují do češtiny. Pak nemá mladší generace mít problém porozumět slovenštině. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (4)

  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)

Reklama

Reklama