Reklama

Reklama

Policajný inšpektor a vynikajúci vyjednávač Ho sa dostáva do zamotanej hry, do ktorej ho vtiahol kriminálnik Cheung. Cheung trpí rakovinou, no pred smrťou je odhodlaný pripraviť a uskutočniť svoj plán pomsty, ktorého cieľom je Hongkongský syndikát. (muti)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (39)

system 

všetky recenzie používateľa

Johnnyho novy film Breaking News, me prilis nenadchnul, tak jsem byl zvedavy jestli me prekvapy tentokrat (kazdy si zaslouzi druhou sanci ne?:-)). A vida, chlapec umi natocit i velice povedeny filmik. Tentokrat o muzich na ruznych stranach zakona, se skvelymi hereckymi vykony v cele s vybornym Andy Lauem, ktery se nebezpecne blizi k mojemu Top:-) ()

Strike 

všetky recenzie používateľa

S lehkým humorem natočený thriller se skvělou atmosférou a několika nezapomenutelnými scénami. To je podepřeno skvělým hereckém duem Ching Wan Lau a famózní Andy Lau. Ač normálně to moc nemusím, tak si umím klidně představit americký re-make za nějakých 30 - 40 milionu v produkci Pittovy Plan B. Pitt zahraje policajta a třeba Hugh Jackman roli Andy Laua. A v poklidu vznikne feel-good klasika typu Dannyho parťáci. ()

Reklama

tombac 

všetky recenzie používateľa

Hymnická skladba Voices od Vangelise se dostává z hlavy hodně těžko a v hongkongské úpravě dodává příběhu chlapíka, který už neměl co ztratit a rozhodl se pro poslední velkou akci, od samého počátku jakousi zvláštní vznešenost. Není to dokonalý film, ale inteligentní a podmanivý ano, a svou atmosférou těžko zaměnitelný. Zkrátka mě Johnnie To opět velmi potěšil a jdu si ještě několikrát pustit skvělý začátek s remixem Vangelise, až z toho zblbnu. :) A mimochodem, Andy Lau je stejně jako ve Fulltime Killer výborný. ()

kitano 

všetky recenzie používateľa

S lahkostou a bravurou natoceny thriller, ako to dokaze len Johnny To. Skvelo vygradovane sceny, bezchybne ustredne duo a uzasna romanticka mini-vlozka. Mozeme len snivat o tom, ze nieco taketo by mohlo prist z hollywoodu. Jedine co mi brani od najvyssieho hodnotenia, je trochu neinventivny dej. Inak niet co vytykat. (8.6/10) ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

"Lebo Ťa to baví.", je nielen trefa do čierneho pri jednom z inteligentne sa doťahujúcich rozhovorov chytrého policajta s raz tak chytrým zločincom, ale aj odpoveď na otázku, prečo pozerať práve túto hongkongskú krimi-drámu. Jednoducho preto, že spústu ľudí neopustila detská túžba baviť sa vypointovanými a logiku neurážajúcimi hrami s tajomstvom. Či už v realite, literatúre alebo vo filme. A je fuk či ide o dedukcie detektíva Orieška, Sherlocka Holmesa alebo galantné spôsoby lupiča-gentlemana Arséna Lupina. Veď áno presne taký galantný Lupin spisovateľa Mauricea Leblanca, neubližujúci okrádaným a vždy v hľadáčiku krásnych, tajomných a inteligentných žien by už len pre svoje spôsoby mohol byť predobrazom pre o čosi viac súperiaco doťahovačský, ale svojim spôsobom tiež taký hravý ázijský film. ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama