Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videá (5)

Trailer

Recenzie (121)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

"Miluju vůni limči po ránu!" Vypne-li člověk při sledování Yes Day mozek, stále bude mít pocit, že sleduje plochý a prvoplánový film, který se snaží být cool, ale zároveň nedostatečně využívá námětu, ze kterého se určitě dalo vytřískat více. Vedle toho se člověk usvědčí v tom, že život bez dětí - byť pro někoho možná prázdný - má své výhody. Jennifer Garner i Édgar Ramírez jsou běžně fajn herci, ale zde nemají co hrát. P.S. Proč museli do filmu cpát zbytečnou scénu s umělými ptáky?! ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

K námetu by som povedal asi toľko, že jedného YES MANA sme tu už pred pár rokmi mali a úprimne povedané, nebolo to nijaké terno. Inými slovami ďalšia podpriemerná americká rodinná a falošne moralizujúca komédia uzrela svetlo sveta a sotva by si zaslúžila aspoň dve penové erupcie. ALE to čo platilo pred - dajme tomu - dvadsiatimi rokmi, je už dnes minulosťou a každý film, pokladajúci tzv. tradičnú rodinu za zmysluplnú si - obzvlášť na údajne najsledovanejšej strímovacej službe sveta - zaslúži nadhodnotiť. A pre Garnerku mám slabosť. Takže.... (12.3.2021) ()

Reklama

jokino 

všetky recenzie používateľa

S prižmúrením oboch očí dám tie 3*. Občas vtipné, poväčšine človek ale len krúti hlavou.. Treba pri tom proste len vypnúť a extra nerozmýšľať. No Amíci sú fakt "experti" v totálnej rôznorodosti "príbehov" ako takých.. Či už sú to vážne a seriózne veci (alebo sa aspoň o to snažia), alebo úplné blbiny, ktorých je, podľa mňa, žiaľ, čím ďalej - tým viac.. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ten film sice slibuje celkem slušnou podívanou, ale skutek utekl. Kromě prvních dvaceti minut, a pak pár střípků ve zbytku filmu je to ukvičená pitomina, kdy scény s pěnou spíš odkazovaly k hrátkám retardovanejch dětí z ústavu pro duševní poruchy. Stejně jako rvačka o růžovýho plyšáka (ani už nevím, co to bylo za zvíře) dvou dospělejch ženskejch. Hroznej film, kterýmu sem dal dvě usmolený hvězdy ještě ze soucitu.30%. ()

Anduril 

všetky recenzie používateľa

Pekný, rodinný, oddychový film. Nenájdete tu nič prevratné, ani komplikované, ani nič čo nejako extra do seba zapadlo, alebo fungovalo. Nič ma na ňom extra nepobavilo, ani nenaštvalo... proste naozaj priemerný film pre mladé detské publikum, o tom, ako by sa deti mali snažiť prijímať a chápať svojich rodičov. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)

Súvisiace novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (viac)

Reklama

Reklama