Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komédia / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Tvorcovia:

Tom Patchett, Paul Fusco

Hudba:

Alf Clausen

Hrajú:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(102)

Pamätáte sa ešte na milého a zároveň tvrdohlavého chlpáča Alfa, ktorý havaroval so svojim lietajúcim tanierom a dopadol rovno do garáže rodiny Tannerovcov? Čoskoro sa stal piatym členom ich domácnosti a spolu s novou rodinou zažil niekoľko veselých dobrodružstiev. (TV Markíza)

Recenzie (410)

Heroin17 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ta chlupatá zrůda žere kočky. Chápete? Žere kočky! Co to doprdele je za seriál, kde hlavní protagonista- trpasličí zrůda z vesmíru, která pelichá po pohovkách a onanuje na záchodě- požírá kočky? Představte si třeba večerníčky, kde by Káťa sežrala Škubánka, Pat a Mat by si uvařili psí guláš a pan Krbec by večer co večer pořádal geriatrické bakchanálie, při kterých by požíral svá zvířátka...Hell no! ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Nenažraný, grgajúci, plyšový emzák s prasačím rypákom ktorého človek nemôže nemilovať. Pravda ak s ním sám nebýva, to by ho najskôr zastrelil do dvoch hodín od prvého kontaktu počas ktorých by mu ten chlpáč úplne zdemoloval všetok hnutelný aj nehnutelný majetok ,vyžral chladničku a urazil susedov. Skrz obrazovku je s ním však zaručená prča. Samozrejme, nie každý diel je priamo geniálny ( ako ten s emzáckym švábom ) a postupom času humor ustupuje rodinným hodnotám, ale vtedy je už človek natoľko namotaný že si to pozrie aj tak. A ešte moja najobľúbenejšia hláška od manželov Ochmonekovcov : Trevor, existuje čosi medzi klokanom a netopierom? Ale prosím ťa, veď dnes dobre vyzeráš Raquel. Ha Ha Ha... ()

Reklama

Janega 

všetky recenzie používateľa

Ak chcete natočiť sitcom o mimozemšťanovi, tak to nesmie byť zelený mužíček s mazľavou kožou, ale najlepšie niečo malé, chlpaté so svojráznou osobnosťou, a tou ALF rozhodne je. Jeho nevšedný pohľad na pozemský život, vyvoláva radu komických situácií, na ktorých sa divák schuti zasmeje. Vynikajúci kultový sitcom, ktorý nikdy neomrzí. ()

Pai-Mei 

všetky recenzie používateľa

Dokonalé spojenie zaujímavej témy a situačného humoru. Alfov sarkastický humor proste nemá chybu a na každú časť som sa vždy tešil ako malé dieťa. Malý chlaptý príživník z planéty Melmac, ktorý sa správa v cudzom dome ako vo vlastnom a uštedruje svojim obetavým hostiteľom pri každej príležitosti jednu uštipačnú poznámku za druhou. Aby to nebolo všetko, svojou neschopnosťou systematicky ničí interiér domu a na kocúra Luckyho pozerá ako na gastronomickú lahôdku. Skrátka jeden z najlepších sitcomov ever. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Na tomto som vyrastal. Cynický chlpatý ufónec z Melmacu a jeho konfrontácia s ukážkovou americkou rodinkou dáva vzniknúť neskutočne vtipným situáciám, skečom a hláškam. Alf je pre mňa obrovská srdcová záležitosť a tie skeče ma dokážu rozosmiať rovnako, ako pred 10 rokmi. A dabing Stana Dančiaka to dvíha do nebies... (9/10) ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (89)

Súvisiace novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (viac)

Reklama

Reklama