Reklama

Reklama

Epizódy(36)

Obsahy(1)

Zhou Zi Shu se rozhodl nechat svůj dosavadní život za sebou a užít si své poslední roky touláním se po světě. Jeho poklidné dny ale skončí, když mu cestu překříží Wen Ke Xing, který stejně jako on sám skrývá nejedno tajemství. Končí ale i poklidné dny celé společnosti, kterou otřásá touha po vlastnictví legendárního pokladu, který svému majiteli zajistí neomezenou moc. Do jeho hledání se pustí nejrůznější frakce a do jejich zápolení jsou vtaženi i Zhou Zi Shu a Wen Ke Xing. (Lex.San)

(viac)

Recenzie používateľa Petra321 k tomuto seriálu (14)

Episode 1 (2021) (E01) 

Nemôžem povedať, že to bol perfektný úvod do deja, no záverečné scény a prvé stretnutie našich protagonistov ma rozhodne zaujali a nepochybujem, že to bude už iba lepšie a lepšie. ()

Episode 7 (2021) (E07) 

Mám dosť... Wen Ke Xing je tak... Nemám slov. Prečo som o tomto nevedela skôr? Sakra, ako mám po tomto čakať na TGCF? ()

Episode 9 (2021) (E09) 

"The moon is beautiful tonight." - spôsob vyznania lásky <3<3 Sakra, táto epizóda bola tak... och, na začiatku som dostala infarktové stavy kvôli Wen Ke Xingovi a jeho vyznaní lásky a na konci som mala dosť z Xuových slov, ktoré boli, žiaľ, pravdivé. Ale myslím, že druhá strana už pochopila svoju vinu a teraz sa ju pokúsi napraviť... Hm, toto asi veľmi nenapraví, ale aspoň sa možno pokúsi zabrániť, aby to pokračovalo. ()

Episode 10 (2021) (E10) 

ČO PROSÍM??????? ()

Reklama

Episode 13 (2021) (E13) 

Ja viem, že sa opakujem, ale sakra, ako mohlo toto vyjsť v Číne o dva roky neskôr ako The untamed??? Otvorene o sebe hovoria, že sú spriaznené duše. Všetci o nich hovoria, že sú spriaznené duše a nikto sa nad tým ani nepozastavuje. Hovoria o nezničiteľnom pute, ktoré prirovnávajú k romantickým príbehom. Neviem, ktorá odvážna alebo bláznivá duš mala na starosti cenzúru, ale great job! Tej osobe by ma mali podsunúť Eternal faith a Immortality, na ktoré sa čaká už celú večnosť! ()

Episode 14 (2021) (E14) 

Tak sa teším na moment, keď všetko praskne a všetky tajomstvá budú odhalené <3<3 ()

Episode 15 (2021) (E15) 

Ke Xing mi začína liezť na nervy a myslím, že Zi Shu urobil dobrú vec. Ke Xingova reakcia sa mi ani trochu nepáči vzhľadom na okolnosti a na všetko, čo sa medzi nimi odohralo predtým, ale verím, že príde k rozumu... ()

Episode 17 (2021) (E17) 

Zhou Zi Shu: ,,Otvor mi svoje srdce." Wen Ke Xing: ,,Keď ti ho otvorím, už nebudeš chcieť byť mojím kamarátom." Kamoško, to nechce ani teraz. ()

Episode 18 (2021) (E18) 

Som v polovici a môj mozog sa čím ďalej tým viac pozastavuje nad tým, ako mohlo toto prejsť cez čínsku cenzúru. Po The untamed som si myslela, že nič lepšie neexistuje a myslím, že aj preto som sa WoH tak dlho vyhýbala, ale je to úplne perfektné a vážne ľutujem, že som to nevidela skôr. ()

Episode 20 (2021) (E20) 

Na toto som teda pripravená nebola... Ale môj mozog sa opäť pozastavuje nad tým ako mohlo cez čínsku cenzúru prejsť objatie a držanie sa za ruky a prakticky všetko čo sa v tejto epizóde stalo. ()

Episode 24 (2021) (E24) 

Do konca roka budem v rukách držať knihu. Stále nechápem ako mohlo toto prejsť cez cenzúru, ale The spirealm bolo hodinu po zverejnené stiahnuté z verejnosti. ()

Episode 26 (2021) (E26) 

Zhou ZI Shu niečo tuší. Ruku do ohňa za to nedám, ale myslím, že mu dochádza, že niečo nie je úplne okej. Alebo možnosť číslo dva, je až po uši v tom a viac ho trápi či sa vylieči alebo nie. ()

Episode 27 (2021) (E27) 

"Normal people are narrow-minded and only look at the surface so they think Brother Wen and Zhou are not decent people. But in my head, Brother Wen and Zhou are both upright and degage. They are briliant couple of soulmates." - Cao Wei Ning. Už som to raz povedala, neviem, kto mal na starosti kontrolu cenzúry, ale tomu istému človeku by mali okamžite podstrčiť Eternal faith a Immortality, na ktoré sa čaká už celú večnosť. ()

Episode 35 (2021) (E35) 

nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie ()

Reklama

Reklama