Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (7)

plagát

Bankový kuriér (2008) 

Hned prva piesen dobre nastartuje film. Viacej krimi a drama. Statham sa konecne pobije az v zavere, ale tak nemoze byt kazdy jeho film o tom istom. Tu pracuje rozumom a rukami pri kopani tunelu do banky. Film videny doma, co mu vsak neubralo na hodnoteni.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Tesil som sa na tento film uz od Iron Mana a Hulka ked sa zacalo povravat ze za par rokov bude viacero hrdinov jednom filme. Myslel som ze to bude osem rokov alebo viac. A nie ze styri... Film dokonca predcil vsetky moje ocakavania. Vtipny nebol len Tony Stark, ale aj ostatni mu sekundovali. Kazdy dostal svoj priestor, akcie dostatok. A nakladacka pre ufonov nemala chybu. Uz teraz sa tesim na Blu-ray:) Film videny v kine.

plagát

Temné tiene (2012) 

Bartona moc nemusim, ale toto sa mi pacilo. aj ked po zhliadnuti traileru som cakal ovela viacej. zial vsetky, naozaj vsetky, dobre a vtipne sceny boli v trailery... ale inak kostymy, make-up, aj Johnny boli fajn. A aj mne pocas zaverecnych scen v dome prisiel na um fim "Smrt jej pristane". Film videny v kine.

plagát

Projekt X (2012) 

Sice nazov vobec filmu nepasuje, rovnako aj plagat mohol byt vystiznejsi, ale komedia absolutne genialna! Skvela hudba, krasne baby, megaparty co sa vymkne spod kontroly. A tie postavy: lietajuci pes, do gul bijuci trpaslik, 12rocny sbskari "Megan Fox" a hlavne hlavni hrdinovia su dokonali. filmu pridava na atraktivite kamera, vacsinu filmu toci stvrty z partie, aby zachytila pripravy a priebeh narodeninovej oslavy, obcasne to doplnaju zabery policie a televizie. nateraz komedia roka! Film videny v kine, dvakrat. vdaka tomu pat hviezd.)

plagát

Okresný prebor - Posledný zápas Pepika Hnátka (2012) 

Film perfektne doplnil serial. Aj ked sa nemohli prezentovat vsetky postavy, tie co sa ukazali boli skvele. Sportovy humor, zanieteny Spartan, prisny trener... Clovek nemusi mat ani futbal rad aby sa zabavil, ale kto ho ma rad zasmeje sa este viacej:)) Film videny v kine.

plagát

Bojová loď (2012) 

Keby Taylor Kisch nemal v uvode dlhe vlasy, tak ho asi ani nespoznam ze hral Johna z Marsu:D Vtipny bojovy akcny film, dobri herci, skvely zvuk a akcne sceny. Pohodova oddychovka. Trosku americka propaganda, ale vobec nevadila. Len skoda ako pri startovani velkych lodi ich brali ako motorove clny co zrychlia za par metrov... Myslim ze Sergio Ramos tiez videl Bojovu lod a nechal sa inspirovat ako kopnut penaltu v semifinale s Bayernom:D Film videny v kine, co urcite uzrejmilo stvrtu hviezdicku.