Reklama

Reklama

Otcom na plný úväzok

  • Slovensko Otec na plný úväzok (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ollie pracuje ako žurnalista v New Yorku a je na vrchole svojej kariéry. Vedie dokonalý život po boku nádhernej ženy, ktorá práve čaká dieťa. Zrazu sa mu však začne rúcať svet stratí prácu, jeho manželka umiera pri pôrode a on ostane s dcérkou sám. Musí sa odsťahovať a začať odznova. Po čase sa zoznámi so skvelou mladou ženou a začína to vyzerať tak, že sa predsa len karta obracia. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (304)

HAL 

všetky recenzie používateľa

Na Smithe evidentně přišla sentimentální nálada a v rámci ní mu (naštěstí krátkodobě) změknul mozek, takže natočil pitomou a naprosto nezajímavou komedii pod kterou by klidně mohli být podepsaní ti nejhorší rutinéři v Hollywoodu a nikdo by nic nepoznal. Tisíckrát ohraný příběh o tatínkovi - kariéristovi, kterému najednou ze dne na den visí na krku malé uřvané děcko a převrátí mu život naruby. Což znamená že všichni kolem moralizují jako o život, roztomile se ksychtí, naplňují jedno klišé za druhým a snaží se předvádět scénky se situačním humorem, které nejspíš měly být vtipné, ale většinou jsou jen trapné a otravné. Ani úsměv Liv Tyler, pár klasických cameo roliček a občasné záblesky něčeho co by skoro mohlo připomínat klasický Smithovský humor a otevřený přístup k sexualitě v dialozích nezachrání všechno. 3/10 ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ani by me tak nevadilo, ze Smith natocil na nej netradicni sentimentalni film, protoze je natocenej prijemne, ale nastvalo me, ze krome uvodnich titulku se tu nevyskytuje nejlepsi dvojka v dejinach filmu Jay a Tichej Bob. Bez jejich "rad" a kecu to je jen prumerna komedie, ve ktere se nastesti obcas vyskytuji Smithovi typicke dokonale dialogy (vetsinou rozhovory mezi Liv Tyler a Benem Affleckem). Nakonec jsem se rozhodl pro 4*, i kdyz s odrenejma usima, ale rekneme si to uprimne, bejt to jinej reziser, tak davam nizsi hodnoceni a navic je to urcite Smithuv nejslabsi film. ()

Reklama

swamp 

všetky recenzie používateľa

Ne, já prostě nemůžu ignorovat, že tohle natočil Kevin Smith. Zkrátka je to jeho nejhorší film, ale každý režisér má právo na nějaký ten nejhorší, tudíž snad se příště pochlapí a koule se mu zase vrátí na správné místo. Affleck hraje hrozně (ovšem není se co divit výběru režiséra, protože ve filmech Chasing Amy či Dogma byl výborný), Lopez naštěstí brzy umře, Raquel Castro (dcera) je tak trochu nepřirozeně otravná a Liv Tyler je hezká.. ale ani s Affleckem nedokončili prácičku ze sprchy, což by v takové vztahové romantické komedii klidně být mohlo (vzhledem k tomu, že Smith s takovými věcmi problém nemívá). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Na to že tu celú plejádu hercov vedie Ben Affleck sa tento film dá stráviť a dokonca aj slušne pri ňom zabaviť a zamyslieť nad prezentovaným obsahom, bez toho aby ste museli ako už bolo zvykom prekusnúť Affleckovo plané hranie, tu je na šťastie konečne v celku stráviteľne, konečne zapasoval do svojej úlohy a ostatný mu len výborne sekundujú. ║Rozpočet$35milionovTržby USA $25,268,157Tržby Celosvetovo $36,098,382 ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kevin Smith prvykrat bez Jaya a ticheho Boba a bez jeho typickych fuckujucich dialogov. Pôsobi to ako standardna romanticka drama. A rozhodne nie zla. Chemia medzi Affleckom a Tylerovou je dokonala. Skoda, ze nemali viac priestoru na ukor zbytocne dlheho uvodu s Jennifer Lopez. Mala Raquel Castro je roztomila a ma tu niekolko komickych scen. Len ta velka emotivna hadka nie je prilis dobre natocena. Pôsobi umelo. Zaverecne moralne ponaucenie prebral po Bobovi Will Smith s neskutocne pohodovym vystupom. Takisto potesi cameo Matta Damona a Jasona Lee. V dialogoch sa dockame par zabavnych naznakov, ktore pripomenu Kevina Smitha a aj v PG-13 prevedeni su vtipne. Vysledkom je nadpriemerna komedia, ktora je slabsia v slzopudnych scenach a silnejsia je v scenach, ktore si robia srandu z Hollywoodu. Co najlepsie ukazuje v com je Smith dobry a co mu ide slabsie. Pred rokmi tento film znamenal mierne sklamanie a dnes sa Smithov fanusik môze iba modlit, aby natocil aspon nieco tak dobre. Smutne. 6/10. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (19)

Súvisiace novinky

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (viac)

Reklama

Reklama