Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku jsem byl velmi zdrženlivý, o to více jsem byl příjemně překvapený. Mám rád, když se na poli romantických komedií (jednom z nejtěžších žánrů) objeví nějaká invence a inovace. Základní schéma je pořád to samé, známe i z jiných komedií, ale zápletka je opravdu vtipná a nenudí. Předzvěst Vánoc v této pošmourné listopadové době rovněž potěší. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Také prázdne oči ako má Nina Dobrev museli fakt hľadať až v Sofii. Herečka bez žiary, bez sexappealu. A tento film je aj vďaka nej bez chémie. Ale aj kvôli tomu, že vedľa nej dali miniatúrneho Číňana s čelom vysokým ako runway na letisku JFK. Pri záverečnej scéne odkopírovanej z Lásky nebeskej a silne neromantickému multikulturálnemu bozku som mal chuť do očí si vložiť kilo čínskej masti, nech to už nevidím. ()

Reklama

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Škoda že to jede podle zajeté šablony "všech těch amerických slaďáren." Ale jo. Ač teda mezi hlavními představiteli byla chemie nulová, pro potřeby filmů tohoto typu jsem ochotna přimhouřit oko. Příjemně se to sledovalo. Jen jsem naprčená za tu pitvořeninu oné scény z Lásky Nebeské! Na tu mi nešmatejte, jo?! ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Výprodejoví herci hrají v přiboudlém výprodejovém filmu, který asi muselo nějaké studio natočit povinně k Vánocům. Oba hlavní hrdinové jsou strašně nesympatičtí – ona rozmazlená vtěrka, on ulhaný trapák. Takže k sobě pasují, jak sob k ožralému dědu Mrázovi. Nečekejte vůbec nic, ale k pečení cukroví by se to snad snést dalo. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Americke romcom komedie se stali zombie zanrem z bezmozkovym obsahem. Protiklady se pritahuji. Vzdy a navzdy.Film nema nic mene a nic vice, nez co subzanr vyzaduje. Hvezdu navic davam za humor a hlasky jako Dej si trochu koksu,pak stihnes vsechno,Kdyz nejsem na cestach , najdes mi doma, jak planuji dalsi cesty, Je cestovatel, ale vynechava proflakly mista ,Nikdy never nikomu s fotkou, kde nema v ruce dnesni noviny, Proc jsi ho nechtela? Nedalo se poznat, ze neni opravdu stastny,apod. Nemohl jsem uverit,ze by byla nejaka holka schopna si vzit Cinana,ale Vladimir Komarek na jedne vynikajici prednasce pro verejnost rikal,ze v Cine brzo vznikne vrstva miliardaru a budeme svedky,jak se za nej provda ceska holka. Take rikal, ze USA se vyznacuji neuveritelnou misivosti. ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama