Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sequel k Šťastnému novému roku nebol až tak zlý nápad. Otvorené osudy postáv sa dali ďalej rozvíjať, predovšetkým láska Mareka a Hany, ktorá vyústila až do svadby. Tá sa odohráva v chorvátskom Rovinji, ktorý je ako stvorený na príjemnú kulisu. A keď sa to tak vezme, tak práve táto scenéria je najväčšou prednosťou celého filmu - čiže opäť dominuje skvelý vizuál a Čekovského hudba. Herecké výkony sú fajn, ale scenár je zas a znovu slabší a klišoidný. Nuž, ale aspoň na tie 2* to bolo. ()

Slepejsek odpad!

všetky recenzie používateľa

Jestli si po předloňské "jedničce" někdo myslel, že níž už se klesnout nedá, tak se teda spletl... Plytký děj (pokud vůbec nějaký), absolutně mimo realitu (pro každou druhou až třetí Slovenku/Češku po padesátce přijede emigrant z Kanady s lodí), nesmyslné odbočky (nejen do Slovinska), podlézavý humor (opilí či sprostí) , spousta vaty (cesty všeho druhu - autem, rogalem, bazarem atd). Jako ženská bych to možná hodil i do plusu, jako chlap jsem to odzíval... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Po milenkách na horách nasledujú milenky na pláži. Lepšie ako jednotka, ktorá bola čistým nefalšovaným odpadom. Ale toto sa posunulo len na hranicu medzi smetným košom a bezďákovou rukou. Po prvé, dabing. To má aký význam niektorých Slovákov predabovať, iných nie a ešte im dať totálne nevhodné hlasy. Pritom len taký Maštalír má charizmatický hlas, to je hriech predabovať. Po druhé, dej. O čom to bolo si človek nepamätá už pri záverečných titulkoch. Bez nápadu, bez iskry a hlavne bez humoru. Tu je len nejaký súbor scénok akoby bez účelu. Osobitnou kategóriou v spleti súčasných hereckých "hviezd" je potom Kadeřávková, ktorá by mohla mať viac sebaúcty a hrať stále puťky a instagramové modelky by už mohla odmietať. A Pauhofová už vylieza z každej riti, pritom talent žiadny a to je na tomto svete už skoro 40 rokov. ()

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Ve svém štědrovečerním komentáři / recenzi k druhé Bambitce  jsem psal něco v tom smyslu, že pokračování nepovedené záležitosti zpravidla nepřinese zlepšení, ale vydá se cestou přesně opačnou. U tohoto snímku to platí naprosto a doslova. Šťastný nový rok 2: Dobro došli aneb Možná přijde i Vašut pro mě vlastně ani nebyl filmem. Na mě celá tato záležitost působila jako sled samostatných scének, jimž chybělo pojivo v podobě alespoň nějakého (i mizerného) příběhu, a po celou dobu jsem měl neodbytný pocit, že tuto taškařici zafinancovali Chorvaté jako lákadlo pro české a slovenské turisty. A v takovém případě tento devadesátiminutový spot svůj účel splnil, protože krásy Chorvatska byly tím jediným, co se mi tady líbilo. Příběh prakticky neexistoval, jelikož o svatbu v Chorvatsku vlastně vůbec nešlo, dialogy byly skutečně zoufalé a při "humorných" scénách jsem si přál být na tamním pobřeží, abych mohl vší silou bušit hlavou do skály. A když už jsem u těch vší; paní Dagmar mi svou snahou o slovenštinu připomněla projevy Gustáva Husáka, protože se k jeho rodnému jazyku chovala podobně jako on k češtině. Myslím, že tento paskvil nejlépe vystihují slova trapný a zoufalý, a dobrá nálada se mě zmocnila až ve chvíli, kdy jsem mu přiklepl odpad. / Poučení: Toužíš-li po skvělém zážitku, zaskákej si s rogalem na trampolíně. ()

Nellaron odpad!

všetky recenzie používateľa

Odhliadnuc od toho, že niektorí slovenskí herci boli z neznámych príčin dabovaní do češtiny a niektorí zase nie, tak všetko ostatné bolo vo filme ešte horšie. Dejová línia bola najskôr len nudná, potom bola ešte nudnejšia, ale level trápnosti sa dostavil onedlho, keď vo filme spustili melódiu z Titanicu. Oproti solídnej prvej časti je pokračovanie odpadom. Bolo mi ľúto všetkých tých známych hercov, že sa účastnili na niečom takomto. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama