Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter nechce, aby mu doma vyčítali, že je pořád nezadaný. Poprosí proto svého nejlepšího kámoše Nicka, aby s ním jel na Vánoce k rodičům jako jeho přítel. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický romantický príbeh, plných známych riešení a klišé situácii, umiestnený do Vianočného prostredia. Láska medzi dvoma mužmi zachytená na priemernej úrovni až v príliš idealizovanom prostredí. Príliš predpovedateľná vec v klasických šatách. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Alecjay 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se těšil, že konečně dostanem kvalitní gay vánoční romanci, ale bohužel se tak nestalo. Hlavní protagonisti jsou sympaťáci, ale všechny ostatní postavy v celým filmu jsou extrémně otravný a ta klasická zápletka “všichni víme líp, než ty, co chceš a co cítíš a pokud s tim nic neuděláš, budeme tě vydírat a manipulovat a narovinu ztrapňovat, dokud nepovolíš” mi leze vyloženě na nervy. Je to škoda, ale jako gateway ke gay romanťárnám by to posloužit mohlo i tak a třeba se příští rok dočkáme skutečně dobrýho filmu. ()

Reklama

fixaman 

všetky recenzie používateľa

Parádní gay romantická komedie, která sice nemá nijak inovativní ani objevnou premisu, ale stejně skvěle funguje. Ústřední dvojka je sympatická a bezvadně k sobě pasuje, vedlejší postavy jsou do jedné super a konečně se jednou řeší láska dvou vyoutovaných chlapů a ne jen jejich coming out. Tohle mi na Vánoce udělalo radost :) ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Od prvého záberu je jasné, že Vianoce idú sprzniť nefalšovaní buzeranti. Predstavuje sa nám svet, v ktorom hnusní heteráci už neexistujú a tie najlepšie páry sú zmiešané, beloch a beloch to je už skoro stredovek. Netflix chce takýmito zvratkami vraj pomáhať úchylom byť viac rešpektovaní, ale v reáli je opak pravdou. Poznám teda niekoľkých gayov, ale väčšina sa správa ako normálny chlap a nie ako estrogénom šľahnutá bábovka s hlasom, ako by mal čurák v kuse pricviknutý vo zveráku. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hľadal som pohodový vianočný film a dostal som reklamu na LGBT. To by nevadilo, ale bolo to otravné, nudné a hrozne predvídateľné. Takže miesto pohody, len nasranie, čo za vtakovinu to zas pustil do sveta Netflix. Inak v poslednom čase je tento trend jasný - vštepiť do podvedomia divákov určité veci... Nie je to ale problém iba Netflixu. Na hranici odpadu. 30/100 ()

Galéria (140)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Montréalu a Los Angeles. (SONY_)

Reklama

Reklama