Reklama

Reklama

Moře klidu

(seriál)
  • Južná Kórea 고요의 바다 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Vědkyně se vydá pro záhadné vzorky na opuštěnou vesmírnou stanici u Měsíce, na které při nehodě zemřela celá posádka včetně její sestry. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (86)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ešte prvá epizóda vyzerá dosť nádejne a prekvapivo epicky. Predstavia nám svet, ktorý sa rúti do záhuby (tak trochu mi to pripomenulo Interstellar) a tak je vyslaná na misiu parta astronautov, ktorá má priniesť tajomný dôležitý bazmek, ktorý spasí svet. Snáď. Lenže akonáhle sa od druhej epizódy dej nadobro presunie na stanicu na Mesiaci, tak sa to zmení na béčkový horor (typu Prometheus) v ktorom na posádku číha jedno nebezpečenstvo za druhým a jej rady sa každým dielom riedia. Bohužiaľ postavy sa správajú čím ďalej tým debilnejšie (môj obľúbenec Yoo Gong sa do úlohy autoritatívneho kapitána misie nehodí a celý čas sa len priblblo usmieva) a je ťažké im fandiť. Skôr som im postupne prial smrť. Ani hororová atmosféra dvakrát dobre nefunguje. O ľakačku tu ani nezavadíme a gore scén je fakt len pár a nie je to nič, z čoho by mal otrlý divák orgazmus. Triková stránka je na úrovni priemerného sci-fi seriálu Toto príliš drahé nebolo. Záver je vyslovene o ničom. Celkovo priemerná jednohubka o bande idiotov na jednej vesmírnej stanici. 5/10. ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Tesil som sa na to, lebo uz mesiace pred premierou som cital o tomto serialy a namet sa mi pozdaval. Zaciatok to malo poslabsi, ale od priletu na stanicu to zacne byt fakt zaujimave. Zapletka na stanici sa mi celkom pacila. Zaver bol fajn ak to ma byt pozvanka na druhu seriu. Ak je to ale koniec serialu, tak to skoncilo fakt slabo. Uvidime, ale pozrel by som si pokracovanie. ()

Reklama

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Faktor zábavnosti stále jemne prevyšuje tie logicke krátery, ktoré pri takto naťahovanom príbehu nešlo prehliadať. Prestrihať o tretinu a malo by to správny drajv a neplácalo sa to v tej scenáristickej vate (resp. vode) ako ta akváriová rybka na suchu... Zaokrúhlim nahor na veľmi vlažné 3 hviezdice s privretými očami.... A fakt privretými, lebo keď jedna z postav hecuje v poslednej časti zraneného parťáka, aby nezatváral oči a ostal s nimi pri vedomí a že všetko bude ok, tak som mal dojem, že hovorí ku mne v driemotách, lebo už som aj ja mal na gauči čo robiť to nevzdať a neodspať radšej ten domrvený finiš. ()

sethi 

všetky recenzie používateľa

Jak je na obrázku kosmonaut, jdu po tom! Tenhle seriál mě teda potěšil, jsou zde namixované všechny mé oblíbené žánry. Hororová atmoška, velmi dobrý námět, napětí, tajemství. Je tam všecko a šlape to pěkně. Mě to rozhodně neurazilo a ani náhodou nenudilo. Naopak, měla jsem nervy jak špagáty. Hodnocení je tak na 4,5*, ale přidávám, protože nedávno jsem na Netflixu zhlédla další scifi - Jiný život - a to byla tak neskutečná sr**** !  A tenhle seriál je proti tomu vybroušený diamant. Herecky mě sedl i Korejský minimalismus. ()

smarkus 

všetky recenzie používateľa

Seriál sa mi páčil, pekne stupňovaná atmosféra. Zaujímavo natočené a zápletka originálna. Malo to svoje chyby to áno, nejaké nelogické rozhodnutia. množstvo vzniknutých otázok bolo zodpovedaných, i keď nie všetky, je tam možnosť ďalšej série (ktorá by mala vzninúť) ten koniec mi prišiel už moc. Ale opať sa mi potvrdilo - som fanúšikom kórejskej tvorby jednoznačne. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (2)

  • Rekvizity pistolí jsou ve skutečnosti pistole Glock 17 upravené oplastováním z 3D tiskáren. (UncleMorty)
  • Hang-Yong Choi celý seriál napsal jako adaptaci svého krátkometrážního filmu The Sea of Tranquility, který uvedl v roce 2014 na filmovém festivalu v Jižní Koreji. (UncleMorty)

Reklama

Reklama