Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videá (7)

Trailer

Recenzie (91)

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Některé scény nechutné a trapné ... viz blbnutí v domě toho slizkého podnikatele, co prodává kartáčky a měl by být umístěn na psychiatrii za "obcování" se želvami ... za to jedna hvězda dolů ... jinak Kevin se pro tyhle role narodil a zvládá to velmi s přehledem, kdy si dělá prdel sám ze sebe a místy mi ten jeho styl opravdu sedne a díky němu se mi vylepší nálada ... většinou hudba, která mě nakopla ... měl sem chuť jít někam se zchlastat a zapařit s děvkama a dávat lajny koksu ... ale jsem pedagog ... takže jsem se pak probudil a radši šel opravit pár testů a napsat pár diplomů ... taky docela párty .. jupíííí ... Wahlberg klasa ... ale hodí se do vážnějších rolí ... měl tam být spíš Ryan Reynolds ... to by byla teprv nahláškovaná pecka ... ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Celkom slušná komédia od Netflixu so sympatickým castingom. Kto tvrdí, že Wahlberg nevie hrať v komédiach, tak s ním asi nevidel komédie, pretože bol super nielen v Tedovi ale aj v Otec je doma, takže ja s ním nemám najmenší problém a to nehovorím o tom, že ho mám rád v každom filme, takže aj tu som sa tešil. Kevin Hart je síce ukecaný trpaslík, ale v komédiach mu to taktiež ide, napr. jeho Wedding Ringer je u mňa medzi mojimi najlepšími komédiami po prelome tisícročí. Ja som sa bavil. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Otec rodiny, ktorý berie svoju úlohu vo svojom meste naozaj vážne, dostane od manželky čas na seba. Rozhodne sa podniknúť bláznivý víkend so svojím starým kamarátom. Herecké obsadenie: Harta aj Wahlberga mám v komediálnej rovine naozaj rád, ale filmy pod ktorými sú v poslednej dobe podpísaný sú hrozné. Mark to od Teda ťahá s komédiami za slabší koniec a Kev ak by nebol ukričaný malý černoško vo veľkomeste tak si ho nikto ani nevšimne. Prevedenie: Banálna komédia, ktorých je na svete kopa ale opäť sa stretávam s tým, že je to maximálne nevtipné. Pocity: Jediný moment kedy som si uvedomil že sa bavím boli scény so zvieratami, či už s korytnačkou alebo s pumou, tam som sa naozaj zabával. Fekálny humor ma tiež dokáže pobaviť. Ale prečo musí vždy v týchto amerických komédiách prísť na morálne precitnutie a dlhú reč plnú sračiek kde sa hlavný hrdina za svoje správanie ospravedlňuje v podstate celému svetu. Pridaná hodnota: Priemerná komédia bez nápadu. 30% ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Zoufale nezabavna potrhla ulepena komedie. Ale jestli chcete videt hvezdy, bude to pro vas film roku. Pro Kevina Harta asi nejhorsi film, ktery natocil. Bez jedineho prekvapeni. Jeden z nejhorsich filmu roku s ujetou zapletkou. Oslava americkeho predmesti. Nedostatek vtipu se vynahrazuje ruznorodosti. Jsou zde masturbacni vtipy, pornovtipy, exkrementove vtipy, penisove vtipy, prsove vtipy, prdici vtipy... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Strážca prechodu pre chodcov nie je skutočné zamestnanie.“ Ja neviem, mne to nevadilo. Nebudem sa tu na nič hrať a stoj čo stoj lacno kritizovať. Zázrak to fakt nebol, ale ak sa na tom chce niekto odbavovať a dávať tomu 1*, tak to mi nepripadá fér. Zarazilo ma, že to má vtipné situácie, ale je ich málo. Občas sa pousmejete, ale to je asi tak všetko („tatínek se hraje, sám se sebou“, skok do bazénu, bobek). Tiež ma zaskočilo, že každý Wahlberga kritizuje, že stále hrá sám seba a vraj to robí aj tu, ale pravdupovediac mne to pripadalo tak, že tu práveže naopak dosť ide proti svojmu obvyklému imidžu. Vlastne hrá skrachovanca, ktorý to o sebe vie a trápi ho to. Kevin Hart mi nikdy nevadil a nevadí mi ani tu (film aj produkoval). Ale ak TOTO stálo 80 miliónov, tak nemám slov. ()

Galéria (165)

Súvisiace novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (viac)

Reklama

Reklama