Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (60)

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet €9miliónovTržby Celosvetovo $76,341,401(v Nemecku s tržbou $62,059,389) ║ Až neskutočne otravné to je vďaka tomu priteplenému výzoru, ten je fakt neznesiteľný, Herbig to nezvládol a potvrdil že Nemci to fakt pred kamerou ani za kamerou moc nevedia, otras. /10%/ ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V Nemecku je STAR TREK mimoriadne populárny. A tak nečudo že v tejto krajine vznikla aj paródia, ktorá mala korene v rovnomenných skečoch komediálneho programu BULLYPARADE. Paródia nesmierne vtipná a technicky vynikajúco spracovaná. A ja len dodám, že kto pozná STAR TREK a takisto aj pánov okolo Michaela Herbiga a obľubuje ich, tak si zgustne. Podobne ako pri MANITUOVEJ TOPÁNKE. ()

Reklama

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Tezko hodnotit tento slepenec. Po vizualni a zvukove strance vyborna parodie s peknym nametem, do ktere jsou jakoby nasilym vlozeni tri teplousi. Prave samotny tvurce Herbig svym herectvym film dost nici. Jednoho teplouse jako v Manitouove bote bych snesl, ale tohle bylo moc. Jinak to ale mohl byt spickovy film, kdyby onu trojci pojali lepe. Takoveto krasne spojeni Hvezdnych valek, Star Treku a Navratu do budoucnosti jeste nikdo neudelal. Presne jak pise Amarcord, potencial byl obrovsky a bohuzel ne zcela vyuzit. Ale zvladnout tyhle efekty za 9M€, to tedy tleskam.... po letech koukam, ze nejaky idiot k tomu vymyslel i cesky nazev ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Trojicu Herbig, Tramitz, Kavanian mam rad od cias show Bullyparade, ktoru som prilezitostne sledoval na Pro7 aj ked som s mojou chabou nemcinou vela nerozumel, ale bola to zabava. (T)Raumschiff Surprise je len rozsirenim ich skecov parodujucich Star Trek, na celovecernu stopaz. K tomu tam prihodili este Star Wars, Piaty element a par dalsich filmov, ktore paroduju. Bohuzial oproti filmu Manituova topánka ma (T)Raumschiff Surprise ovela jednoduchsi pribeh. Az som mal miestami pocit, ze tam skoro ziandy nie je a film tvori len sled samostatnych komickych scen, z ktorych ani zdaleka nie vsetky su vydarene. Za nieco stoji tak kazdy treti vtip. Väcsinou sa tocia okolo gay narazok a prihriateho prizvuku ustrednej trojky. Proste nemecky humor, ktory asi kazdemu nesadne. Prekvapivo na skvelej urovni je technicka stranka a to hlavne rôzne vesmirne suboje v prvej tretine filmu. Akonahle sa film premiestni do minulosti, tak zabavnost o triedu klesne. Vesmirne suboje vystriedaju rytierske zapasy. Skoro to vyzera jak keby im dosli poriadne napady. Vysledkom je mierne nadpriemerna komedia urcena hlavne pre fanusikov Bullyparade. 6/10. ()

zelvopyr 

všetky recenzie používateľa

Lidsky hřejivý film :) Říkal jsem si, že to bude guilty pleasure -- německý "vkus", pokus o Austina Powerse ve světě Star Wars, Startreku s nádechem 5. Elementu a Příběhu rytíře... parodie, homovtípky... a jsem velmi příjemně překvapen. Neuráželo, fekální humor takřka žádný, vtipnost na několika místech odrovnávající, stylizace důsledná, a překvapivě místy přirozenější než Mike Myers, který se pitvořil a dělal ze sebe velkou hvězdu. No a taky musím říci, že při podobné barevné stylizaci jsem Austinovi tu heterosexualitu zas až tak moc nevěřil :) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Film má k 1.1.2022 najlepší prvý "štartovací týždeň" ako čisto nemecký film v nemeckých kinách, kde si ho v 899 kinách prišlo pozrieť 3 434 809 divákov a zatiaľ ako jediný prekonal hranicu 3 miliónov divákov. S celkovou návštevnosťou 9 165 932 divákov sa jedná o 12. najnavštevovanejší nemecký film v nemeckých kinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama