Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

Standito odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach jaj. Ako sa mohla plejáda samých známych hercov upísať takémuto nezmyslu, nepochopím. Robko musí mať v Hollywoode teda riadne konexie. Pri odriekaní tých najtopornejších a najdementnejších dialógov napísaných scenáristom na psychickej úrovni 5-ročného dieťaťa sa museli páni herci a pani herečky cítiť poriadne trápne. Chudák Sly je tu za najväčšieho magora, ale čo, môže si za to sám. U detí vety ako "nestihla mi dať e-mailovú adresu" pochopím, ale u dospelých... A tú jednu hviezdičku kvôli efektom tomu nedám. P.S: To, že je film určený primárne pre deti, jeho debilitu neospravedlňuje. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Bolo toho jednoducho moc. Tam, kde sa predošlé dva diely dali ešte ako tak zniesť, tak tento podkopáva nielen úmysel predošlých častí, ale aj celkovú rodinnú zábavu do nestráviteľného, neefektného, na niečo sa neustále hrajúceho sa príbehu, ktorý je špičkou nevkusu a v prípade hereckých hviezd aj premárnených šancí. Kŕčovité, neprirodzené, efektmi podkopávané do najhlbších vôd podpriemeru. Naozaj neviem nájsť ani jedno označenie, ktoré by tento film spravilo znesiteľným. 3D je jediný prvok, ktorý funguje tak ako má. Všetky tie súčiastky a kričiace tváre detí, ktoré letia na obrazovku museli v kine spraviť poriadny rozruch, hlavne ak uvážime, že to bol po dlhom čase prvý celovečerný film robený pre 3D - čo je vlastne jediné jeho novátorstvo v rámci filmu ako takého. Ale zvoliť si za taký spôsob novátorstva práve Spy Kids, kde sa s hlavných hrdinov stali len prehrávajúce variácie kedysi celkom roztomilých hrdinov. Ďakujem pekne neprosím. Zvrhlosť dobrého vkusu ospravedlnená vetou - veď je to pre najmenších. A tomu akosi nemôžem, alebo nechcem uveriť. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Ako tak nízke hodnotenie, pri čsfd nečakané. Vôbec to nebolo tak zlé. Podľa mňa rovnako dobré ako všetky spy kids, štvorku už pozerať nebudem. Nebudú tam povôdní herci a je to ešte v horších číslach. Ak odpustíme pomerne slabé efekty a človek pri tom vypne tak sa aj zabaví. Prepojenie s videohrou je vždy dobrý nápad. Polovicu filmu som ale strávil s opravou mechaniky xboxu, ktorá stále odoláva. Aspoň ten Stallone vo filme potešil. 3* ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Tady se porušilo známé pravidlo, že každým novým pokračováním filmu upadá kvalita. Řekla bych, že první díl ušel, druhý díl byl naprosto ubohý ale třetí díl byl skvělý. Měla jsem to štěstí, že jsem ho viděla ve 3D, čímž byl zážitek ještě lepší. Vztahy mezi postavami byly propracovanější, scénář nebyl jak pro malé dítě a triky v tomto filmu byly docela zdařilé... Pro mě 3.díl nejlepší. ()

ing.Frosty odpad!

všetky recenzie používateľa

Celkem mě zaráží kolik zde má tenhle film procent. Sice tam hraje Banderas, 4x Stallone, Clooney, Salma Hayek, Elijah Wood a mojí oblíbenci Paxton, Buscemi a Trejo. To ale nic nemění na tom, že to je největší sr**ka, co sem za poslední léta viděl (pravda neviděl sem Žraločáka a Lávovku). Sice sem se docela zasmál, ale spíš sem žasl co Rodriguez vyplodil za infantilní vylízanost. Těžko se věří tomu, že jeden člověk dokáže vytvořit filmy jako tohle a zároveň filmy jako Desperado nebo Planeta teror. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Juni (Daryl Sabara) vchází do dalšího levelu ve video hře, projde místem zvaném „Rebel Rockets", jehož název vznikl kombinací jmen dvou synů režiséra Roberta Rodrigueze.. (Elbarto08)
  • Díky natáčecímu plánu natočilo mnoho herců závěrečnou scénu zvlášť a později do ní byli digitálně doplněni. (Elbarto08)
  • První a prozatím jediný film ve filmografii Sylvestra Stallona, v němž ztvárnil zápornou postavu. (korbitch22)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama