Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svadba

  • Česko Prci, prci, prcičky 3: Svatba (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs) a Michelle Flahertyová (Alyson Hannigan) si čoskoro povedia vytúžené „Áno". Jimova vážne chorá stará mama (Angela Paton) si neželá nič viac ako dožiť sa jeho svadobného obradu, a tak sa mladí rozhodnú všetko zariadiť za neuveriteľné dva týždne. Stifler (Seann William Scott) plánuje pre Jima bláznivé lúčenie so slobodou, kde samozrejme nemôže chýbať ani striptíz. Finch (Eddie Kaye Thomas) je zase prísnym zástancom tradícií a dodržiavania všetkých svadobných rituálov - a Michelina sexi sestra Cadence (January Jones) sa chce tiež aktívne podieľať na prípravách obradu a priložiť tak ruku „k spoločnému dielu"... Stifler a Finch pochopiteľne okamžite zaznamenajú jej prítomnosť a začnú súperiť o jej priazeň. Všetci podľahnú šialenstvu – teda až na Jimovho otca (Eugene Levy), ktorý sa pripravuje na najkrajší deň svojho života a dáva nervóznemu synovi síce dobre mienené, ale zato niekedy nezmyselné rady... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (498)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Len nedávno ma totálne znechutilo piate pokračovanie tejto série. Avšak moje masochistické filmové obdobie pretrváva aj naďalej a tak som si pozrel aj časť tretiu s názvom "Svatba". Je to natočené o máličko lepšie, hlavne čo sa hercov týka. No inak je to v podstate to isté. Nevkusná zmesica trapného humoru a nechutných sexuálnych narážok. Neviem ako vám, ale pochybujem, že mne bude niekedy pripadať zábavné súloženie so psami, pojedanie hovien či pozeranie na uslintaných nadržaných puberťákov. * ()

Oktavianus 

všetky recenzie používateľa

Pamatuju se, jak se publikum v kině smálo ve chvílích, kdy mi to vtipné skutečně nepřišlo (třeba Stiflerovy fekální scény) a mlčelo, když já se příjemně nenáročně bavil (noblesní Finch hrající drsňáka a debilní Stifler předstírající slušňáka ve snaze dostat jednu a tutéž holku). Nějak tomu ale chyběl švih. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Trojka je síce najslabšia, dospelacka a menej sprostá, ale stále je to sranda. Otváracia scéna sa drží tradícii Jimových trapasov, ale neskôr prejdeme do útlmu a ku svadbe, no rozlúčka zo slobodou mohla viac ponúknuť. Stara známa parta tiež nie je v plnej sile a vedľajšie postavy, ktoré sa vrátili v predošlom diely tu už ani nevidíme. Najviac zamrzí, že scenárista celej trilógie dal priestor len trom postávam - Jim, Stifler a Finch. Kevin je tu už skoro ako vedľajšia postava a Oz sa ani neukázal. Michelle a Jimov tatko občas dotvoria par vtipných scén a v závere sa objaví ešte Stiflerova mama, ale to je tak všetko. Väčšinu scén zachraňuje hlavne Stifler. Aspoň, že soundtrack sa zas podaril (Matt Nathanson - Laid) Inak je to fajn zábava, ktorej by padlo dôstojnejšie zakončenie (ktorého sme sa chvála bohu dočkali v Reunion). Stifler: Vole. To mě sere, že už mě nesereš. 85% - 4* ()

DDT 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu o něco lepší než druhý díl, ve kterém bylo moc zbytečných postav. V trojce jsou vyhmátnuti jen ti, kteří se v předchozích dílech osvědčili jako nejzábavnější. Nejzajímavější mi ovšem přijde, že něco takového natočil Jesse Dylan, v "civilu" syn hudební legendy Boba Dylana. Tady padlo jablko hodně daleko od stromu... ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (35)

  • Scéna, v níž Jim (Jason Biggs) na konci filmu děkuje klukům za všechno, se natáčela na dvou různých místech. Záběr na Finche (Eddie Kaye Thomas), Kevina (Thomas Ian Nicholas) a Stiflera (Seann William Scott) s budovou za zády byl natočen v Los Angeles, zatímco záběr na Jima s venkovským klubem v pozadí byl natočen v Half Moon Bay v Kalifornii. (Stocki)
  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)
  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)

Reklama

Reklama