Reklama

Reklama

Čiernočierna tma

  • Česko Černočerná tma (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Kozmická loď, prevážajúca štyridsať pasažierov v stave hibernácie, sa neďaleko neznámej planéty dostane do vážnych problémov. Aby zabránila najhoršiemu, musí pilotka Carolyn Fryová (Radha Mitchell) obetovať celý náklad. Dokonca uvažuje i o tom, že odpojí modul s hibernátormi - nakoniec to však nespraví a núdzovo pristane na povrchu vyprahnutej planéty... Pristátie, ktoré je skôr riadenou haváriou, prežije okrem Carolyn iba niekoľko cestujúcich - Arabs Abu Imam al-Walid (Keith David) s troma synmi, mladík Jack (Rhiana Griffith), geológovia Sharon Shazza Montgomeryová (Claudia Black) a John Zeke Ezekiel (John Moore), starožitník Paris P. Ogilvie (Lewis Fitz-Gerald) a zatknutý nebezpečný zločinec Richard B. Riddick (Vin Diesel) so svojím strážcom Williamom J. Johnsom (Cole Hauser). Keď sa Riddickovi podarí ujsť do púšte, ostatní sa ho vydajú hľadať a súčasne sa snažia nájsť vodu. Cestou objavia kostry obrovských zvierat a starú opustenú stanicu s takmer nepoškodeným záchranným modulom. Medzitým Zeke, strážiaci pri troskách kozmickej lode, omylom zastrelí jedného z pasažierov v domnienke, že je to utekajúci väzeň. Keď ho chce pochovať, narazí na hlbokú dieru, do ktorej ho vtiahnu podivné tvory... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:26

Súvisiace novinky

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

08.05.2024

Bezesporu existuje mnoho filmových franšíz, u nichž by si fandové zbožně přáli pokračování. S každou další zvěstí o možném pokračování milované série jejich naděje stoupají, jen aby vysněný film… (viac)

Diesel oznámil čtvrtého Riddicka

Diesel oznámil čtvrtého Riddicka

13.02.2023

Zatímco Vin Diesel mluví o rodině a čelí novému nepříteli v čerstvých ukázkách na desátý díl již mírně utahané série Rychle a zběsile, myslí herec a producent bokem i na svoji druhou významnou… (viac)

Riddicka čeká pokračování

Riddicka čeká pokračování

22.11.2015

Vin Diesel sliboval třetího Riddicka mnoho let. A když jsme ho předloni nakonec dostali, byl z něj téměř stomiliónový hit, u kterého se okamžitě začalo spekulovat o pokračování. Jaká je situace nyní?… (viac)

Třetí Riddick je konečně na cestě

Třetí Riddick je konečně na cestě

18.02.2010

Už to dobře známe. Řeči o návratu k postavě, která oba proslavila, tasí Diesel a Twohy pokaždé, když chtějí upozornit na nějaký svůj nový film. Protože ale v blízké době žádný jejich snímek premiéru… (viac)

Reklama

Reklama