Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

You just can't keep a good guy down Trojka je s môjho pohľadu veľmi slušné pokračovanie (Bár by boli všetky trojky v takejto kvalite.) Dej aj herci sa zmenili ale Chucky vonkoncom nie. Je to stále ten istý brutálny vrah s neuveriteľným zmyslom pre humor a nápaditými hláškami ktoré ani v tejto časti nepoľavili. Hodnotím to tak isto ako dvojku. Ja som tu kvalitatívny pokles nepostrehol. Tvorcovia si tu dávali záležať na Chuckyho prejave. Mimika a nič čo sa týka bábky nebolo sfušované. Jeho krik a nenávisť v tvári boli hádam lepšie ako v minulých častiach. ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Tohle už je spíš taková fraška. Ač je rozdíl mezi první a třetí dílem jen tři roky tady se děj posouvá hned o 8 let. Andy je poslán na vojenskou akademii.. Po letech se firma rozhodne znova vyrábět panenky a samozřejmě použijou zbytky z minula kde je i sračka s Chuckyho a hned první výrobek dají šéfovi jenže je to jak jinak než Chucky a ten se o šéfa hned postará a zjistí kde se nachází Andy. A sám se mu pošle jako balík. Jenže balík má předat malý černoch Jerry rovněž kadet akademie a ten si ho nechá jelikož si sním Chucky povídá. Andy to zjistí , ale nedaří se mu to vymluvit. A tak postupně zařvou náký vojáci a Chucky se snaží stále získat tělo pro sebe. Poněkud divné je že jsou tak blízko lunaparku, když tam hned za bukem střílí (to by jim asi normálně neprošlo), pak se to celé přesune právě do lunaparku do domu hrůzy na finále. Je to už hodně slabé a o ničem. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Příběh začíná o osm let později a na stejném místě, kde končí dvojka. Tedy v továrně Guys. CITÁT - Andy je stará historie, nikdo si nevzpomene.........Nic nerozproudí krev víc jako škrcení oběti............Vítejte v Pekle......... Pravda prvních půl hodiny jsem se trochu nudil. Ale pak se to jakž takž rozjelo. CITÁT - Konec srandy!!! Krucinál, kde je Andy!!!!............... Chucky se konečně nasral a bude válka. Andy je ve vojenské škole a....vlastně Chucky už taky. Třetí příběh je sice lehce brutální, ale jinak nic moc. Na filmu mi vadil všudypřítomný hudební doprovod a zvuky, trhalo to uši. Jen za dvě hvězdy. ()

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

Stopercentná sebaparodia. S hororom má spoločné iba krv a scenár je tak plochý a nudný že jediný dôvod prečo film vznikol je dojenie značky. Prostredie vojenskej akadémie môže znieť fajn, ale natočené to je katastrofálne. Treťotriedny brak v ktorom pošahaná bábika zabíja a nikto sa jej nevie ani náznakom ubrániť. Minulé časti boli vyslovene destké horory, no toto už nevystraší ani najmladších. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)

Reklama

Reklama