Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obchodníčka s umením Patrice (Uma Thurman) nezažíva najlepšie časy a tak, keď sa jej vyskytne možnosť privyrobiť si praním špinavých peňazí pre mafiána Gordona (Samuel L. Jackson), ponuku využije. Pri nekalých praktikách však narazí na nájomného zabijaka Reggieho (Joe Manganiello), z ktorého sa náhodou vykľuje umelecký supertalent. Patrice je tak nútená lavírovať medzi umeleckým svetom a podsvetím, zatiaľ čo Reggieho úspech ohrozuje, že sa celá schéma prania špinavých peňazí odhalí. (Arsenal83)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (30)

BoKo_CzT 

všetky recenzie používateľa

Tak úprimne mám proste zlý vkus. Vďaka tomu som sa nenechal odradiť tunajším podhodnotením, tento film si pozrel a neoľutoval som. Rafinovaný originálny humor a dobré herecké výkony ma celý čas bavili. Nasmial som sa a vôbec mi nevadí, že tam nelietali nejakí Arangeri v homo obtiahnutých pláštenkách s laserom v očiach. Samuel L. Jackson je v tejto roli fakt výnimočný. Nech žije konceptuálne umenie :-D . Milujem takéto filmové objavy, keď nič nečakám. Škoda len, že je ich tak málo. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Zas také mená a v takom počte tu nie sú. Prakticky len Uma a Samuel  sú tu strop, zvyšok len krovie druhej triedy a random kokotkovia. Vďaka nim dvom a ich výkonu je aspoň tá jedna hviezda. Inak je film žalostne sterilný, bez nápadu, bez štýlu, bez napätia, alebo hlbšieho zmyslu, či zvratu, ktorý nadchne. Ale fackuje sa tu o sto šesť a nejaký ten odjeb na adresu bielych hetero mužov sa tu nájde, takže impotentná teplá pseudoumelecká úderka holýúdu sa možno nadchne. Ale pre ľudí s vkusom to bude extrémne málo. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Miestnej galeristke sa vôbec nedarí presadiť a tak pred tým ako by mala krachnúť začne cez galériu prať prachy miestneho drogového dealera. Obrazy ktoré jej dodáva profesionálny zabijak sa ale stanú hitom. Herecké obsadenie: Toto je to najzaujímavejšie. Herecké esá minulej dekáda sa podpísali pod tento projekt ktorý sa kde tu hrá na akčné béčko ale vo finále nemá moc čo ponúknuť. Prevedenie: Prvá polovica filmu veľmi inteligentne pracuje s humorom ale balansuje na hrane nudy a v druhej kedy sa to začne rozbiehať náhle film skončí skôr ako by bolo nutné. Pocity: Zabijakov prerod v umelca bol v Manganiellovom prevedení veľmi kostrbatý ale myšlienka filmu sa mi celkom pozdávala. Zaoberá si iba jednou určitou popkultútou a v podstate si z nej robí srandu čo ma tiež bavilo. Čo už bolo horšie bol ten mafiánsky záver a uveriteľnosť v to. že by to mohlo byť také jednoduché. Pridaná hodnota: Špagety thriller o umelcoch a zabijakoch. 55% ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Proč se to nejmenuje “BagMan”? Prakticky myšlenka “Pytlíčka” je nosná nit filmu. Každopádně. Dělat si prdel z mazalů (a “sběratelů umění”) mi přišlo jako dobrý nápad (ne originální, ale dobrý). A propojit to s “mission impossible” jsem nečekal. Za mě dobrý. Pozn.: Všichni si tu berou na paškál Thurmanku ohledně botoxu… za mě, proti Kidmance nebo Sandře Bullockovic je celkem amatérka. Takže s ní a jejím vzhledem nemám problém. Problém mám s její rolí - brutální kráva (a po 55 minutách to uzná i sama). ()

Kropajda1 

všetky recenzie používateľa

Uma Thurman zřejmě nezaslechla, že je teď v Hollywoodu trendem přirozenost. Vypadá jako maska. Film to ovšem nebyl úplně špatný. Joe je sympaťák a to ani nemusel ukazovat pekáč buchet. Nízké hodnocení má film asi proto, že není natočený pro puberťáky, kteří mají samozřejmě o filmech jiné představy a podle toho tak vypadá filmový průmysl současnosti. Hvězda navíc za to, že ačkoliv šlo o film plný umělců, nikdo nám nepodsouval nebinární tvory a dokonce ani neznámé herce tmavé pleti v hlavních rolích. Samuela uznával svět dávno předtím, než studia dostala tabulky kdo musí být v obsazení, aby se film prodal, takže ten rozhodně z protekce roli nedostal. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama