Reklama

Reklama

The Murder of Meredith

Veľká Británia, 2022, 90 min

1. novembra 2007 mestom Perugia v Taliansku otriasla tragická správa. Mladá 21-ročná britská študentka Meredith Kercher bola nájdená zavraždená. Prípad vyvolal veľkú mediálnu pozornosť a kontroverzie ohľadom talianskeho právneho systému a spôsobu vyšetrovania. (Arsenal83)

Recenzie (2)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Sú určite lepšie dokumenty ako je tento, ale ani tento nie je tak špatný, ako som sa pôvodne domnieval, pričom v rámci akceptovateľnej stopáže, solídne zrekapituluje tento inak zamotaný prípad. Sú tu autentické zábery, zvukové záznamy, výpovede podozrivých, či tých čo sa na vyšetrovaní prípadu podieľali. Ja osobne sa teda sťažovať nemôžem. To hodnotenie tunáko mi príde dosť podhodnotené, aj keď je treba uznať, že sa o nejaké extra režijne spracovanie, ktoré by sa snažilo diváka zasiahnuť po emocionálnej stránke, určite nejedná. Medzi 3-štyri. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Amanda Knox v tomto dokumente už asi po tridsiaty krát. Vyšlo už toľko filmov, toľko dokumentov, Briti týmto nepriniesli nič nové. Len hodinu a pol sumarizovali, že sa stala vražda, že boli aj podozriví a že to dopadlo, ako to dopadlo - ale stále nepoznáme pravdu. Len ju tušíme. ()

Reklama

Galéria (36)

Reklama

Reklama