Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (772)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Víte vy co? Občas mám pocit, že když holka podle vlastních slov dělá něco popadesáté, je to jakoby to dělala poprvé. Akorát že mi u toho nikdy není tak do smíchu, jako u téhle komedie, která popírá všechny filmové zákony (USA + komedie + Sandler = blivajz) a překvapivě baví. Kam to napsat? Třeba sem. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Dočerta, zasa Šiesty zmysel!“ 80% je veľa, ale treba povedať, že snímka k tomuto číslu nemá počas svojej prvej polovici až tak ďaleko (prípadne prekvapivo "vážne" záverečné sekundy na Aljaške). Postupne ale začne stagnovať a dokonca troška nudiť a to nemá ani 93 minút. Rozhodne sa ale nejedná o žiadnu „typickú sandlerovku“ a dovolím si tvrdiť, že tentokrát je vtipný aj jeho kamarát Rob Schneider (a grcajúci mrož a bisexuálne transvestická opatrovateľka zvierat). Príjemná romantická komédia postavená na originálnom nápade, plná lahôdkových podporných postavičiek (Aykroyd, Astin). Príjemná oddychová záležitosť, ktorú si vždy rád zopakujem. ()

Reklama

freddy 

všetky recenzie používateľa

Je to sice romantická komedie a je plná obehraných klišé, ale zároveň je také originální, dost vtipná, a díky prostředí, kde se odehrává, je to i příjemně letní záležitost, která mi prostě padla do noty a kterou jsem si maximálně užil. Adam Sandler mě už podruhé během krátké doby svým herectvím příjemně překvapil, po jeho výkonu ve filmu "Opilí láskou" bylo příjemné zjistit, že to nebyl jeho jediný záchvěv slušného herectví, ale že když chce, a když je pod vedením solidního režiséra, tak je to z toho příjemný a pohodový filmový zážitek. Ale samozřejmě by asi nebylo fér přiznávat veškeré zásluhy jen Adamu Sandlerovi, o příjemné vyznění filmu se rovným dílem postarala také jako vždy okouzlující Drew Barrymore, která v roli nebohé zapomnětlivé krásky byla absolutně perfektní, takže jsem se nedivil Sandlerovi, že své pokusy o získání jejího srdce jen tak nevzdával. A o tu nejvtipnější stránku tohoto filmu se potom okouzlujícím způsobem staral prvotřídní komediant Rob Schneider v roli místního havajského obyvatele. Takže herecký ansámbl je podle mého názoru hlavním strůjcem úspěchu této komedie, celkové pohodové vyznění filmu pak doplňuje prostředí, kde se film odehrává, které filmu dodává na zajímavosti a osobitosti. Já jsem s výsledkem spokojený, je to za čtyři hvězdy. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

veľmi dobré tri hviezdičky, čiže TOP, čo u mňa "klasická hollywoodska romantická komédia" môže dostať, Adama Sandlera mám od zhliadnutia "Punch-Drunk Love" nesmierne rád a teda sa dokážem pozerať aj na menej náročné filmy, kde nemusí ani tak veľmi hrať (aj keď to dokáže priam geniálne). Tento bol spomedyi nich navyše o príjemné poznnie lepší. Zápletka balansujúca medzi Mementom a Na hromnice o den více zaobalená do hawajskej romantiky s podarenými scénkami, vtipnými zvieratkami, mužo-ženom z nemecka, konečne aspoň raz vtipným schneiderom sťa niekoľkonásobným otcom/surferom a steroidným bratom krásnej Drew Barrymore, to všetko robí tento film príjemným sobotným večerným kinom. Iba jedna výčitka (POZOR SPOILER) 10 sekundový Tom nebol vôbec vtipná postavička, inak som bol vcelku spokojný aj s vyriešením záveru, ktorý síce bol "romantický ako repa" no vďaka samotnej nosnej téme bol trošku netradičný. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne jeden z najlepších filmov s Adamom Sandlerom a jedna z top 10 mojich najobľúbenejších komédií. Dobrých komikov a nielen komikov ale aj ľudí ako je Adam vidím v Hollywoode veľmi málo. Film patrí medzi moje obľúbené aj keď sme to videli už aspoň 50x. Sandler tu zvládol dve role s neuveriteľným prehľadom. Na jednej strane klasický vtipkár a na druhej veľký romantik. Ak sa niekto chce výborne pobaviť a zároveň si želá aj trošku romantiky splní film všetky očakávania. A chce to predsa len originalitu zbaliť ženskú na 50 spôsobov a každý deň inak. To dá prácu, ktorá je v závere predsa len ocenená. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Golfové scény se natáčely v Rancho Palos Verdes v Kalifornii. (veronikajel)
  • Kniha, ktorú Lucy číta pri raňajkách, „Zátišie s ďateľom – akýsi milostný príbeh“ od Toma Robbinsa, je milostný príbeh odohrávajúci sa na Havaji. Drew Barrymore si vybrala túto knihu, pretože súvisí s témami filmu. Vlastnila niekoľko kópií tejto knihy ešte pred natáčaním. (Arsenal83)
  • Když se Lucy (Drew Barrymore) a Henry (Adam Sandler) poprvé setkají u něj v práci, vidí delfíny Mary-Kate a Ashley, pojmenované po hereckém tandemu sester Olsenových. (imro)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama