Reklama

Reklama

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

  • Česko Deník princezny 2: Královské povinnosti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do tridsiatich dní si musí nájsť ženícha, inak stratí nárok na trón. Srdcu sa však nedá rozkazovať... Päť rokov prešlo, odkedy sa Mia stala princeznou. Teraz dospela v krásnu mladú ženu a je pripravená ujať sa úlohy princeznej kráľovstva Genovia. Akoby to však už nebolo dosť pre obyčajné americké dievča! Mia sa od starej mamy, kráľovnej Clarissy dozvie, že jej dni ako princeznej sú zrátané ešte skôr, ako sa začali, a na svoje krehké bedrá musí prijať úlohu ešte náročnejšiu - stať sa kráľovnou Genovie. Zákon však hovorí jasnou rečou: kráľovskú korunu môže prijať iba vydatá princezná. A tak sa vzápätí musí Mia zmieriť s tým, že ju obklopuje kŕdeľ ženbychtivých mládencov, z ktorých každý túži stať sa kráľom Genovie a Miiným kráľovským manželom. To vyvoláva kopu komických až turbulentných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Dobře no, není to podle žádné knížky, jen se to snaží dost neúspěšně vytěžit něco z prvního dílu. Ale opět se mi to nezdá tak špatné jak je to tu ohodnocené. Existují mnohem horší filmy a když chci vypnout a prostě se u něčeho aspoň trochu pobavit, proč ne u tohohle? 3* btw. ta skluzavka na matracích byla skvělá. ()

čertíček 

všetky recenzie používateľa

Přesto, že moje filmchutě jsou na jiný žánr, oba díly - Deník princezny - mi šmakovaly. Je to taková pohodovka, když s kámoškama sníte u romantické blbosti a jíte zmrzku :).....Jen podotýkám, můj ročník je docela pokročilý :)))), takže nejsem puberťák. Člověk za tím nemůže očekávat kdoví jakou bombu, i když obsazení je prima. ()

Reklama

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Denník princeznej je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) V dvojke mi však všetky tie intrigy a neprajnosť začali liezť na nervy po 5 minútach. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tento film aj keď podla tých hodnotení to vyzerá,že to je čisto film pre ženy.Ľahký prijemne plynúci v ničom ani neprekvapuje každý vie ako sa približne skončí ale mne je to jedno kto si o mne čo myslí keď sa mi niečo milé páči nebudem sa hrať na veľkého chlapa a dávať za to nižšie hodnotenie. ()

X-tREmE 

všetky recenzie používateľa

Denníček môj... Keby som tak bol 10-14 ročné dievča v predpubertálnom veku a naivne čakal na vysnívaného princa, tak dám tomuto filmu rovných 5 hviezdičiek. Bohužiaľ som chalan, ktorému je o dosť viac, tekže mu dám len 2. Prečo? Jednu hviezdičku za široký úsmev hlavnej predstaviteľky na pyžamovej párty :) a tú druhú kvôli Genovii. Tam sa určite raz presťahujem. Vivat Genovia! Ale teraz vážne. Naivný a trápny pokus o ľahkú romantickú komédiu v americkom disneyovskom štýle. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Přestože film nemá žádnou spojitost s komiksovým světem, tak si cameo ve filmu střihl Stan Lee, konkrétně jako jeden ze svatebčanů, jménem baron Rodriguez. (glumka)
  • Během scény surfování na matraci, kterou mimochodem Julie Andrews (Clarisse Renaldi), ročník 1935, zvládla bez kaskadéra, praví Clarisse Mie (Anne Hathaway), že za svých mladých let často létala. Je to zřejmě odkaz na její nejslavnější roli, ve filmu Mary Poppins (1964), za kterou dostala Oscara. (imro)
  • Režisér Garry Marshall obsadil do filmu takmer celú svoju rodinu. Ročný vnuk Sam nesie prsteň vo svatobnej scéne. Manželka Barbara si zahrala roli Lady Jerome. Syn Scott, ktorý je obvykle otcovým pomocným režisérom, zahral rolu člena ochranky Shadese. Dcéra Kathleen hrá Charlotte. Ďalšia dcéra Lori si zahrala rolu učiteľky. Jej dcéry Lily a Charlotte hrajú princezny. A neter Tracy sa predstavila ako Lady Anthony. (genetique)

Reklama

Reklama