Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williamsová (Queen Latifah) je krásna, neústupná a sexi taxikárka, známa tým, že sa ulicami New Yorku zásadne rúti rýchlosťou presahujúcou 150 km za hodinu! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektív, jeden z najlepších, ktoré New York má, ale, bohužiaľ, zároveň jeden z najhorších šoférov, akého kedy mesto zažilo. Andy je na horúcej stope gangu brazílskych bankových lupičiek vedených krásnou Vanessou (Gisele Bündchenová) a prehovorí Belle, aby mu pomohla štvoricu prefíkaných zlodejok chytiť. Chladnokrvná taxikárka a sebavedomý policajt sa spoločne púšťajú do napínavej hry na mačku a na myš a usilujú sa vypočítavé krásky prekabátiť. Divoká naháňačka sa môže začať, ale len v tom prípade, ak sa dovtedy Belle a Washburn nezabijú navzájom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (243)

klerik 

všetky recenzie používateľa

V skutočnosti je (občas brutálne preceňovaný) originál tiež pekne slabý, ale má francúzsky šmrnc, nevtieravý humor a pomiestny náznak reálnosti. Tu sa však tlačí na pílu, všetci sa snažia o humor, ktorý je gýčovitý, naháňačky v americkom štýle nemajú ten spravny drajv... Ale na kopu krásnych herečiek sa kuká fakt dobre... ()

Nolanofil 

všetky recenzie používateľa

Nehorázna vykrádačka, alebo špatný remake. Nazvite si to ako chcete, obidve pomenovania sú výstižné. Dokonca to nesiaha ani po päty nevydarenej francúzskej T4. Nevyslovyteľne mi vadila Queen a tá je rodina a o tragickom výbere policajta ani nehovorím. Jedine čo tu stojí za zmienku, sú krásne ženy a ich autá. Hanba sa aj pod takýto film podpísať, škoda, že to nebol úplný prepadák. ()

Reklama

Karush 

všetky recenzie používateľa

Parádna osviežujúca komédia, žiadna nuda, až na pár, ale vážne len pár nevydarených miest som sa bavila nepretržite. Konečne po dlhom čase, komédia, ktorá nie je plná nechutností a trápností, súhlasím aj s vašimi argumentmi, ale po extrémne nudnom dni ma tento filmík perfektne zabavil, tak nemôžem dať inak som si istá, že v mojom odlišnom hodnotení má veľmi veľký zásluh aj jazyk, v ktorom som to pozerala. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Mě vůbec nevadí, že je to napodobenina francouzského taxíku. Já jsem se bavila a o to tady přece šlo. Queen Latifah byla výborná. Proti Fordům nic nemám. Já zase nemusím Francouze, už jenom proto, že dělám v autoservisu. Peugeota nebo Renaulta bych nechtěla ani zadarmo. Jsou to líbivá auta, ale nic víc. ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Herecky děs, akce nijaká, humor trapný a režie nudná. Výsledkem je težce nevyvedený remake již tak nijak zázračné francouzské předlohy. Ta na své straně měla alespoň charismatické hrdiny, nadhled a především slušnou akci. Nic z toho tady není a tak i těch necelých sto minut stopáže je místy neskutečné utrpení. Hodně slaboulinké dvě *. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama