Reklama

Reklama

Muži v čiernom 2

  • Česko Muži v černém 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sú to už štyri roky, čo tajní vládni agenti Kay (Tommy Lee Jones) a Jay (Will Smith) odvrátili hrozbu intergalaktickej katastrofy obrovských rozmerov. Kay sa medzičasom po vymazaní spomienok pod menom Kevin Brown vrátil do bežného života a Jay i naďalej pracuje pre MIB - bohato dotovanú, neoficiálnu vládnu agentúru, ktorá reguluje mimozemský život na našej planéte. V priebehu vyšetrovania zdanlivo rutinnej záležitosti Jay odhalí diabolský plán, zosnovaný nepriateľskou kylothianskou potvorou Serleenou (Lara Flynn Boyle), ktorá sa maskuje vizážou zvodnej modelky. Keď Serleena vezme ako rukojemníkov celú budovu MIB, zostáva iba jediná osoba, na ktorú sa môže Jay obrátiť - jeho bývalý partner. Nastáva boj s časom a počas neho musí Jay presvedčiť Kaya, ktorý stratil všetky spomienky na svoju kariéru pri MIB a zároveň je jediným žijúcim človekom s vedomosťami potrebnými na záchranu galaxie, aby sa opäť pridal k MIB. Inak sa Zem stane obeťou totálnej deštrukcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (565)

predators 

všetky recenzie používateľa

Hodně slabý odvar prvního dílu, který postrádá jakýkoliv novátorský přístup k věci. Jo, pár nápadů v podobě nových EMzích postaviček se tu najde, ale to je asi tak všechno ke kladům. Příběh plitký, a co je nejhorší, neměl jsem se čemu zasmát! Což je u komedie docela zásadní problém. Ani nemůžu určit, jaké sortě lidí jsou MiB určení, celé je to takové neslané nemastné. 35% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nespomínate si na mňa? Kedysi sme spolu robili." - "V pohrebnom ústave som nikdy nerobil." Napriek ohromnému množstvu veľmi zlých trikov od ILM (už v čase uvedenia do kín mi také pripadali) je to pre mňa osobne lepšie (dokonca oveľa lepšie), ako nudná jednotka. Dvojka už nemá jeho "prekvapivý" scenár, takže nás nezdržuje so zoznamovaním s postavami, ani s motívom mimozemšťanov žijúcich na Zemi a ide rovno na vec. Tvorcovia majú podstatne viac výborných dialógov a hlášok ako minule („Neboj si, si tu v bezpečí, len sa prosím ťa snaž nezaspať.“). Vracajú sa obľúbené staré známe postavy (šéf Zed, kšeftár Mr. Monk), ku ktorým pribudli nové (Michael Jackson a miláčik publika - extrémne nadržaný buldog Frank s pokazeným chrupom a obrovskými semenníkmi). Plus úžasné sitkomové scénky, ktoré odsýpajú jedna radosť (zbrojný arzenál, mini pizza, národ zo skrinky) a ktoré sa do „sci-fi za 200 miliónov dolárov" tak parádne nehodia, až takmer vytvárajú nový filmový žáner (niečo, ako keby Kubrick zmutoval s Johnom Cleeseom). Obľúbené postavy dostali výraznejší priestor (nadržané Červy) a medzi K a J je AŽ TERAZ vynikajúca chémia. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Danny Elfman: 1. Worm Lounge #1 (Worms In Black) ,2. Logo ,3. Titles ,4. Big Jeff ,5. Headquarters ,6. Chop-Chop ,7. Heart Thump ,8. Customs ,9. Hunting for K ,10. J Nabbed / K's Back ,11. The Real Story ,12. Sleuthing ,13. The Defense Begins ,14. The Chase ,15. The Light ,16. The Finale ,17. Worm Lounge #2 ,18. Titles Revisited ,19. I Will Survive ,20. Black Suits Comin' (Nod Ya Head) ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Dost ubohá snaha o vtipné a zábavné sci-fi. Hlavně úvodní část je fakt utrpení a myslel jsem, že to nedokoukám. Pak naštěstí nastoupí Tomy Lee Jones, ten debilní čokl je konečně odstrčenej do pozadí a z hnusného mišmaše v první půli se snímek alespoň trochu naladí na tu správnou notu. Ovšem pak přijde ten"velkolepý" akční závěr, který je všechno, jen ne nápaditý a zábavný, a moje mínění je zase sraženo hluboko na dno. Ani nechci vidět připravovanou trojku... ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Muži v černém měli nápad a švih. Dvojka se snaží jet v podobném stylu, ale to, co v ní funguje, je pouhým vykrádáním či kopírováním jedničky. "Vtípků" je sice přehršel, ale řada z nich vůbec nefunguje a jiné jsou příliš laciné. Film nedrží pohromadě a v paměti zůstane jen několik podařených scén. Celkový dojem 40 %. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (29)

Súvisiace novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (viac)

Reklama

Reklama