Reklama

Reklama

BS High: Futbalová blamáž

  • Česko BS High: Fotbalová blamáž (viac)

Obsahy(1)

Oscaroví režiséri Travon Free a Martin Desmond Roe prichádzajú s dokumentom zachytávajúcim škandál tímu amerického futbalu na strednej škole Bishop Sycamore v ohijskom meste Columbus. Prípad prinútil fanúšikov aj úrady spochybniť legitimitu školského programu. (HBO Max)

Recenzie (4)

motyka52 

všetky recenzie používateľa

Ty nejvíce neuvěřitelné příběhy nejčastěji píše sám život. Stejně jako v případě "trenéra" Roye, který se tady chvíli jeví něco jako Kazma, pak zase jako naprostý psychopat, potom obyčejný podvodníček, vtipálek ... aby se nakonec ukázalo, že je ... co vlastně je? ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

O dementovi bez štipky sebareflexie a chorým egom. No a dementoch, ktorí boli ešte sprostejší ako on sám. Toto je možné snáď len v Amerike. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Charakterova studie o skutecnem zivote darebaka. Falesni lide okradaji deti o penize. Royovi Johnsonovi chybi empatie a kdyby mohl, udelal by to znovu. Vyuzil system, ale na vine je monetizace vysokych skol a vysokoskolskeho sportu. Pravda je nechana na divacich. Je to jeden z nejsilenejsich sportovnich dokumenru za posledni roky. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama