Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily Young (Lisa Ambalavanar), studentka posledního ročníku, chce být zvolena prezidentkou svého dívčího spolku. Osvojí si roztomilého lenochoda a myslí si, že se může stát novým maskotem a pomoci jí vyhrát, dokud řada smrtelných nehod neoznačí lenochoda za hlavního podezřelého z vražd. (bianci)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (22)

Wancohoff 

všetky recenzie používateľa

odpad dat nemozem, pretoze som videl aj vacsie blbosti.napriklad macko puf... ale i tak to bola strasna blbost so statickymi zabermi na nepodarenu babiku lenochoda, vrazdami mimo zaber, a asi dvomi zabermi pri ktorych som sa usmial. keby to aspon bola strasna sranda, ale nic so spominanych zanrov sa nekonalo. 10% ()

pornogrind odpad!

všetky recenzie používateľa

Kouknul jsem na to jen čistě ze zvědavosti a popravdě nic jinýho než odpad jsem od toho ani nečekal. Co taky jinýho čekat od filmu kterej nefunguje ani jako komedie ani jako horor, jehož tempo je pomalý jako jeho hlavní killer a kde všechny vraždy jsou mimo záběr. Tohle snad nemůže bavit ani ty teenagery. Odpad. ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Při sledování jsem se cítil docela trapně, jelikož hned jak jsem se ocitl na dívčí koleji, věděl jsem, že se bude jednat o Horůreček pro holčinky. Zabijácký lenochod, který umí používat počítač, mobil, dělat selfíčka, či řídit Mustanga, to už bylo na mě moc - nezasmál jsem se ani jednou, bohužel. A ač to teda není natočeno úplně nejhůř, nedokážu tuhle blbinu ocenit více jak jednou hvězdou. (97. hodnocení) ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Toto sa ani nedá ohodnotiť ako trash. Malo to svoj budget, animatronika síce na úrovni 80tich rokov (aj Chucky sa vtedy lepšie kymácal), ale tie jebnuté pipiny stoja za to - také "krásavice", čo tam nazbierali - klobúk dole (v End Credits sa ale dozviete, že 3/4 štábu bola srbská - čo sú prakticky cigoši - tak sa niet čo diviť). V druhej polke aspoň lepšie jačia, ako vyzerajú... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Tento film proste musíte vidieť...ak ste dievča v kategórii do 13 rokov...dievčence nakopú chlapcom balls, budú vkuse visieť na IG a sledovať pribúdajúce lajky a popritom bude cute leňochod vraždiť...tak ale aj táto kategória sa občas trochu rada bojí, pre ostatných nič nehovoriaci pokus o hororovú komédiu. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama