Reklama

Reklama

Počatie

  • Česko Neposkvrněná (viac)
Trailer 6

Sydney Sweeney stvárňuje v tomto mysterióznom horore hlboko veriacu mladú ženu, ktorá sa po traumatickom zážitku rozhodne vstúpiť do mníšskeho rádu. Vyberie si odľahlý kláštor na malebnom talianskom vidieku, kde ju všetci srdečne privítajú. Počiatočné nadšenie sa však rýchlo zmení na nevysloviteľnú hrôzu, keď sa ukáže, že starodávne múry jej nového domova skrývajú zlovestné tajomstvo. (Forum Film SK)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Sydney Sweeney prezradila, že jej staré mamy sa objavujú v oboch kostolných scénach: "V oboch scénach v kostole, kde kráčam so sviečkou uličkou, sú v prvých dvoch radoch. A potom v scéne, kde ma korunujú a všetci v zhromaždení spievajú, stoja v prvom rade vedľa Matky predstavenej." (Arsenal83)
  • Mohan prezradil, že scenár pôvodne obsahoval obsadenie stredoškoláčok, nie mníšok, a bol zmenený tak, aby lepšie vyhovoval očakávaniam Sweeney a divákov. (Arsenal83)
  • Režisér Mohan v rozhovore porozprával príbeh, v ktorom jeho rodina prestala chodiť do kostola po vypočutí si pro-life kázne; zastával však názor, že zámerom filmu nebolo priniesť nejaké sociálne posolstvo, ktorým by riešil tému potratov. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Ríme a skončilo vo februári 2023. (Arsenal83)
  • Mohan uviedol, že mnohé z filmových scén boli inšpirované jeho katolíckou výchovou. (Arsenal83)
  • Sydney Sweeney v rozhovore s Jimmy Fallonom mimo iného rozprávala o tom, ako 16-ročná mala v roku 2014 konkurz pre pôvodnú verziu filmu, no tento projekt sa nikdy nezmaterializoval. Prešlo niekoľko rokov a Sydney nemohla dostať scenár k filmu z hlavy. S pomocou jej agentov skontaktovala scenáristu filmu, zakúpila práva a prepísali scenár, aby jej pasoval ako 25-ročnej. Následne najala režiséra, dodatočných producentov, a taktiež našla ľudí, ktorí financovali tento film, ktorý nakoniec predala štúdiu NEON. Immaculate sa tak stal prvým filmom Sydney Sweeney, na ktorom sa podieľala ako producentka. (drake31)

Reklama

Reklama